2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست
باشه زندگی  من دیگه رفتم  بذا نیکا ازم خواسگاری کنه برم ... @نیکی0    

😦😦😦😦

میخوای بشی عروس من😂

وای سلیطه بازی در بیارم برات😈😈😈

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
امشب قراره خودش تاپیک بزنه باز فحش بخوره 

صبح میگفت بزنم گفتم نه بابا نینی سایتیا زخمی ان الان 

بذا این زخمی ک دیشب بهشون زدیم التیام پیدا کنه بعد 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب قراره خودش تاپیک بزنه باز فحش بخوره 

چه علاقه ای به فوش خوردن دارین آخه😂⁦✋🏼⁩

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
ب من فکر کن .... اصلا ب من پیشنهاد نمیدی چرا  من زن خوبی میشم برات  😝😁😂

راست میگیا 

کیس خوبی هستی 

باشه حالا ک اصرار میکنی  قبوله.

بگیر اینم دستت کن ببینم💍

فقط تو دیگه بچه رو دستم نندازی😬😬😬

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

باشه زندگی  من دیگه رفتم  بذا نیکا ازم خواسگاری کنه برم ... @نیکی0    

کردم قبول کن بریم به زندگیمون برسیم😆😆😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

راست میگیا  کیس خوبی هستی  باشه حالا ک اصرار میکنی  قبوله. بگیر اینم دستت کن ببینم ...

چه خانواده پیچیده ای 

الان میشه نوم دوماد دخترم ها 😮😮

صبح میگفت بزنم گفتم نه بابا نینی سایتیا زخمی ان الان  بذا این زخمی ک دیشب بهشون زدیم التیام پی ...

دیشب رگباری زده اخه 

از وقتی اومدی تاپیک زده ، فحش خورده ، تاپیک ترکیده 

دوباره تاپیک زده بازم فحش خورده بازم ترکیده 

امشبم تاپیک خواهد زد ،،، فحش خواهد خورد و باز خواهد ترکید 

😂

یه سایت رو گذاشته سره کار از وقتی عضو شده 

تنها کاری هم ک کرده فحش خورده

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
چه علاقه ای به فوش خوردن دارین آخه😂⁦✋🏼⁩

اصلا فحش خورمون ملسه فقط تو ک دیشب تو تاپیک گیر داده بودی چیکایی 

دیشب من داشتم پست میذاشتم تاپیک بره جلو ولی امشب سعی میکنم هم پست بذارم هم تگ کنم هم بخونم ک حسرت نخورم 

دیشب دوتا پست خوندم روده برشده بودم تو تاپیکش 😅

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
دخترت عروس منه  منم عروس تو  چجوری شد 😳😳😳😄

وای مخم هنگید 😆😆

چه خانواده پیچیده ای  الان میشه نوم دوماد دخترم ها 😮😮

هن؟  

راست میگیا  کیس خوبی هستی  باشه حالا ک اصرار میکنی  قبوله. بگیر اینم دستت کن ببینم ...

نه خیالت راحت ..‌

فقط تو مست نباش اون لحظه ک از دستت در نره   

خاک تو سرت 

بذا دهنم بسته بمونه 😆

اصلا فحش خورمون ملسه فقط تو ک دیشب تو تاپیک گیر داده بودی چیکایی  دیشب من داشتم پست میذاشتم تا ...

وای اره خیلی باحال بود دیشب😂😂😂😂⁦✋🏼⁩

امشبم خواهد باحال بود 😂⁦✋🏼⁩