2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست
اینو هم گفتن مگه ؟  یکی میگفت توی خونه 50 متری بچه ها هر شب فیلم اقدام ب صورت زنده میبینن خجال ...

وای من ندیدم اینو🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

میبینی ک همه قاطی ان  کرونا همه رو عصبی کرده  ولی فکر نمیکردم تاپیک شمال رفتنت انقد فحش ...

وا منو این جا به شعور و شخصیت بالام میشناسن😌😌😌😌

بعدشم من با کاربری اصلیم فقط دو بار ازاین کارو کردم بقیشو با اون یکیا زدم این نره هوا😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووف  نیکی  نگو نگو    

نه اجازه بده بگه🤨🤨🤨🤨🔪🔪🔪🔪🔪

بابا رسما سابیده  عطسه میکنه تاپیک میزنه 😆😆 وای ببینه جرم میده 😨

بشین بینیم باو#     چرا الکی میگی من کی این کارو گردم 😒😒

ن صب کن بخونم خودت این بازی رو شروع کزدی

😈⁦✋🏼⁩

چه خبیث شدما😈😈😈

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
😈⁦✋🏼⁩ چه خبیث شدما😈😈😈

اره والا

مردم عجیب شدن😒😒😒😒

واااااااااااای جیییییییییییغ😢😢😢 اعلانامو نگا  اخه ۲۱۲ تا  من انقد پست نذاشتم ک اینهم ...

اول من لایک کردم...اونا از من تقلید کردن😂😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
واااااااااااای جیییییییییییغ😢😢😢 اعلانامو نگا  اخه ۲۱۲ تا  من انقد پست نذاشتم ک اینهم ...

هلووووو 

منو چی میگی 

۱۲۴۰تا اعلان دارم 😑⁦✋🏼⁩

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

تشکر کن ازم 😌😌😌😌😌

🙄🙄😂😂😂😂 عب نداره لایکاتونم دوس دارم 😭😭😂 سلام نفس ظهرت بخیر ❤💋

سلام..عمرم...جانم..گلم ..عزیزم.. عشقم...نفسم...مهربونم...

قشنگم😍😍😍...

بد جوری امروز حالم خوبه...

خدا بخیر کنه😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
سلام..عمرم...جانم..گلم ..عزیزم.. عشقم...نفسم...مهربونم... قشنگم😍😍😍... بد جوری امروز حالم خوب ...

😁🤩😁🤩😁🤩

تفلد من بهتون ساخته😁🤩

هلووووو  منو چی میگی  ۱۲۴۰تا اعلان دارم 😑⁦✋🏼⁩

🤕

اوا 🙄

خوش میگذره هنو تو سایتی??😂😝😝

دیدم ب نیکی گفتی من نذاشتم بری 😛😛😛😛😛

حالا بزنه خودم زودتر از تو برم خودت و دار میرنی 😆😆😆