2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست
اینو هم گفتن مگه ؟  یکی میگفت توی خونه 50 متری بچه ها هر شب فیلم اقدام ب صورت زنده میبینن خجال ...

وای من ندیدم اینو🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

میبینی ک همه قاطی ان  کرونا همه رو عصبی کرده  ولی فکر نمیکردم تاپیک شمال رفتنت انقد فحش ...

وا منو این جا به شعور و شخصیت بالام میشناسن😌😌😌😌

بعدشم من با کاربری اصلیم فقط دو بار ازاین کارو کردم بقیشو با اون یکیا زدم این نره هوا😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووووف  نیکی  نگو نگو    

نه اجازه بده بگه🤨🤨🤨🤨🔪🔪🔪🔪🔪

بابا رسما سابیده  عطسه میکنه تاپیک میزنه 😆😆 وای ببینه جرم میده 😨

بشین بینیم باو#     چرا الکی میگی من کی این کارو گردم 😒😒

ن صب کن بخونم خودت این بازی رو شروع کزدی

😈⁦✋🏼⁩

چه خبیث شدما😈😈😈

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
😈⁦✋🏼⁩ چه خبیث شدما😈😈😈

اره والا

مردم عجیب شدن😒😒😒😒

واااااااااااای جیییییییییییغ😢😢😢 اعلانامو نگا  اخه ۲۱۲ تا  من انقد پست نذاشتم ک اینهم ...

اول من لایک کردم...اونا از من تقلید کردن😂😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
واااااااااااای جیییییییییییغ😢😢😢 اعلانامو نگا  اخه ۲۱۲ تا  من انقد پست نذاشتم ک اینهم ...

هلووووو 

منو چی میگی 

۱۲۴۰تا اعلان دارم 😑⁦✋🏼⁩

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

تشکر کن ازم 😌😌😌😌😌

🙄🙄😂😂😂😂 عب نداره لایکاتونم دوس دارم 😭😭😂 سلام نفس ظهرت بخیر ❤💋

سلام..عمرم...جانم..گلم ..عزیزم.. عشقم...نفسم...مهربونم...

قشنگم😍😍😍...

بد جوری امروز حالم خوبه...

خدا بخیر کنه😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
سلام..عمرم...جانم..گلم ..عزیزم.. عشقم...نفسم...مهربونم... قشنگم😍😍😍... بد جوری امروز حالم خوب ...

😁🤩😁🤩😁🤩

تفلد من بهتون ساخته😁🤩

هلووووو  منو چی میگی  ۱۲۴۰تا اعلان دارم 😑⁦✋🏼⁩

🤕

اوا 🙄

خوش میگذره هنو تو سایتی??😂😝😝

دیدم ب نیکی گفتی من نذاشتم بری 😛😛😛😛😛

حالا بزنه خودم زودتر از تو برم خودت و دار میرنی 😆😆😆