2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=164600356]خوابیدی خوشکلم🤔[/QUOTE جررررررررررر😂😂😂

دیدی چه لفظ قلم حرفیدم🤣🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
اره  میگم ی کم کِرم بریزم بیام وسط بگم چ وضعشه  بترسونمش 😂😂😂😂😂😃

دارم میرم ورزش اگه خصوصی بود یه جوری

دلبری میکردم که تا ۱۰شبانه روز خوابش نبره🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
درست شده که  الان پی وی من بالا میاد ..

نه ماله من بالانمیادازشانس گندم🤣🤣🤣

نه ماله من بالانمیادازشانس گندم🤣🤣🤣

این واسه حدیث جونمِ 😍😍😍😍😍

بهش بگو مهسا میگه تولدت مبارک ...

انشالاه همیشه شاد باشی و ب همه ارزوهای خوبت برسی 

قدرِ این لحظه های خوبِ کودکی و بدون ک دیگه برنمیگرده ...

ماچ ب چشای نازت دخترِ گل

ی سال بزرگتر و خانوم تر شدی 😍😍😍😍😘😘😍❤❤❤❤💋💋

این واسه حدیث جونمِ 😍😍😍😍😍 بهش بگو مهسا میگه تولدت مبارک ... انشالاه همیشه شاد باشی و ب همه ار ...

وااای مرسی مهسا من بیشترازحدیث سورپرایز شدم

فدات گلم❤😍😘😘😘😘😘

خیلی دوسش دارم.

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
دوباره سایت خراب شد که  اول صبحی درست شده بودا ...

سلام عشقم صبح بخیر

@khodaya_mer30  

این دو تا رو سفارش دادم بیارن برام تقریبا پاییزه اس 

تا ببینم دوبارع چی پیدا میکنم 

ولی خوشم اومد از اینا 

اومدی برام عکس بارونی بذار 

اونروز میگفتی 

سایت مشکل ندارع انگار خدا بخواد ...🙄