feray مدیر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 عنوان aşkim💎 | مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست ذوقِ شعرم را کجا بردی ک بعد از رفتنت عشق و شعر و دفتر و خودکار آرامم نکرد....!💎عشق آن پیچکِ وحشیست که بر قامتِ دل تنگ میپیچد و میپیچد و میخشکاند........💎! 1399/08/14 | 09:27 67 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 نفس منم به نفس توبنده میگی چیکارکنم🤔😁 دیوونم نکنا 😁😁😂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 دیوونم نکنا 😁😁😂 دیوونه بشی چیکارمیکنی مثلا🤔 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 از اینکارا دوس داری برا تو هم بکنم ?? مهسا😢🙈 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 از اینکارا دوس داری برا تو هم بکنم ?? بگو دست خودت نیست😭😭😭😭 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 هوم😘 😔 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 خیلی دوسش دارم. به جان رها دارم زارزار گریه میکنم چیکار کردی تودخترباخودت😢 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 به جان رها دارم زارزار گریه میکنم چیکار کردی تو دخترباخودت😢 بیخود ...واسه ی ماه پیشِ بابا 😂😂الان جاش مونده فقط ....مدیونی گریه کنی ......
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 بیخود ... واسه ی ماه پیشِ بابا 😂😂 الان جاش مونده فقط .... مدیونی گریه کنی ...... دیوونه ای به خدا 😢کسی نتونسته بود اشک من ودربیاره تو امشبموفق شدی😔 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 دیوونه ای به خدا 😢 کسی نتونسته بود اشک من ودربیاره تو امشب موفق شدی😔 بمیرم برات...بیخیال ..غلط کردم
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 بمیرم برات... بیخیال .. غلط کردم خدانکنه خصوصیت وبخون حالم خوب شد🤣🤣 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 خدانکنه خصوصیت وبخون حالم خوب شد🤣🤣 خوندم 😁نیام بگه این خر مگس از کجا پیداش شد??😂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 خوندم 😁 نیام بگه این خر مگس از کجا پیداش شد??😂 نه باباغلط کرده عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 خوندم 😁 نیام بگه این خر مگس از کجا پیداش شد??😂 خوابیدی خوشکلم🤔 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂