feray مدیر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 عنوان aşkim💎 | مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست ذوقِ شعرم را کجا بردی ک بعد از رفتنت عشق و شعر و دفتر و خودکار آرامم نکرد....!💎عشق آن پیچکِ وحشیست که بر قامتِ دل تنگ میپیچد و میپیچد و میخشکاند........💎! 1399/08/14 | 09:27 67 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 @feray کوجایی دلبر؟😗😍 سرم درد میکنه پرگل ..از ظهر اینطوری ام ..فقط دوس دارم بخوابم ..
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 سرم درد میکنه پرگل .. از ظهر اینطوری ام .. فقط دوس دارم بخوابم .. الهی نبینم سرآبجیم دردبکنه درد وبلات بخوره توسردشمنات😘😘😘 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 الهی نبینم سرآبجیم دردبکنه درد وبلات بخوره توسر دشمنات😘😘😘 فدای تو چ عجب ما شمارو تونستیم زیارت بکنیم
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 فدای تو چ عجب ما شمارو تونستیم زیارت بکنیم من هستم جیگر سایه شوماسنگین شده😉 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 من هستم جیگر سایه شوماسنگین شده😉 نه 😄من دیگه حوصله ندارم بخدا 🙄
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 نه 😄 من دیگه حوصله ندارم بخدا 🙄 حوصلت وبخورم ممممن 😘چرا نداری🤔 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 حوصلت وبخورم ممممن 😘 چرا نداری🤔 نمیدونم 🤕🤕فرح تو کرونا گرفته بودی سردردم داشتی ??
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 نمیدونم 🤕🤕 فرح تو کرونا گرفته بودی سردردم داشتی ?? آره گلم بدجور درد داشتمالبته حالت تهوع وضعف بدن وبدن دردم داشتمافقط سردرد نیست عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 آره گلم بدجور درد داشتم البته حالت تهوع وضعف بدن وبدن دردم داشتما فقط سردرد نیست نه بدنم درد نمیکنه فقط سردرد دارم و دلم میخواد بخوابم
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 نه بدنم درد نمیکنه فقط سردرد دارم و دلم میخواد بخوابم پس فشارت بالا پایین شده فشارت وبگیر عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 پس فشارت بالا پایین شده فشارت وبگیر استرس دارم میگم نکنه کرونا گرفتم ..😢
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 استرس دارم میگم نکنه کرونا گرفتم ..😢 نه نترس کرونا با جیگرا کاری نداره😘 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 نه نترس کرونا با جیگرا کاری نداره😘 🙊🙊واااااااااااامسخره 🙄😄😄
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 🙊🙊 واااااااااااا مسخره 🙄😄😄 به جان خودم کرونا دنبال آدمای باهوش وعاقله با من وتو کاری نداره میگه اینا رو خدازده دیگه🤣🤣🤣 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 🙊🙊 واااااااااااا مسخره 🙄😄😄 مهساجونمم فردا تولد یکی یدونمه😄 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂