feray مدیر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 عنوان aşkim💎 | مشاهده متن کامل بحث + 10261 بازدید | 1389 پست ذوقِ شعرم را کجا بردی ک بعد از رفتنت عشق و شعر و دفتر و خودکار آرامم نکرد....!💎عشق آن پیچکِ وحشیست که بر قامتِ دل تنگ میپیچد و میپیچد و میخشکاند........💎! 1399/08/14 | 09:27 67 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 [QUOTE=164448121]به جان خودم کرونا دنبال آدمای باهوش وعاقله با من وتو کاری نداره میگه اینا رو خدازده دیگه 🤣]بیشعور دیوونع خودتی ☹✋😂😂😂من هم باهوشم هم عاقل 😝😝
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 [QUOTE=164448121]به جان خودم کرونا دنبال آدمای باهوش وعاقله با من وتو کاری نداره میگه اینا رو ... پس خیلی مواظب خودت باش هرلحظه ممکنهکرونا پاچت وبگیره🤣🤣🤣🤣 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
دخترلاکچری20 عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 23609 تولد رها سلام مهسا خوبی کم پیدایی😍😘 "اعتماد"مانند یک کاغذ است، وقتی مچاله شد، دیگر به حالت اولش نمی تواند برگردد...
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 تولد رها نوچ حدیث😊 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 تولد رها بچم رو کاعذ دایره کشیده یه هفتسهر روز صبح پامیشه یکیش وخط میزنه که بهتولدش برسه🤣🤣🤣🤣عین مامانش خنگه😁 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 سلام مهسا خوبی کم پیدایی😍😘 سلام دنیا جونم خوبم ب خوبیت عشقم😘چی بگم والا خانوم شدم دارم ب زندگیم سر و سامون میدم😝😝😝 😂😂چجوری شده همه همینو میگید ی جوری شده ک میرم تاپیک شعر اعتصامی کلی خوش امدگویی میکنه انگار اولین بارمه میرم همچین معذب میشم زودی میام بیرون باز😂😂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 سلام دنیا جونم خوبم ب خوبیت عشقم😘 چی بگم والا خانوم شدم دارم ب زندگیم سر و سامون مید ... آخه شدی عین آخوندا🤣🤣🤣🤣 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 نوچ حدیث😊 تبریک میگم انشالاه تولد صد و بیست سالگیش 😍😍😍😙فرح امشب رفتم ی تاپیک انقد ب هم فحشای رکیک دادن و بی فرهنگ بودن حالم ب هم خورد اومدم بیرون سریع ...
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 تبریک میگم انشالاه تولد صد و بیست سالگیش 😍😍😍😙 فرح امشب رفتم ی تاپیک انقد ب هم فحش ... کدوم تاپیک بگو خوراک خودمه😍😁 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 پس خیلی مواظب خودت باش هرلحظه ممکنه کرونا پاچت وبگیره🤣🤣🤣🤣 په لابد توام عاقل و باهوشی ک کرونا گرفتی 🙄🙄😝😝😄
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 بچم رو کاعذ دایره کشیده یه هفتس هر روز صبح پامیشه یکیش وخط میزنه که به تولدش برسه🤣🤣🤣🤣 عین مام ... ای جاااااااااااانم 😄😍اونو ببین توروخدا چ ذوق داره بزرگتر شه من دوس دارم الان بچه بودم ...
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 په لابد توام عاقل و باهوشی ک کرونا گرفتی 🙄🙄😝😝😄 نه من واشتباهی گرفته بود ولم کرد😉 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 ای جاااااااااااانم 😄😍 اونو ببین توروخدا چ ذوق داره بزرگتر شه من دوس دارم الان بچه بودم ... نه بابا به خاطر کیک تولد ذوق دارهعین مامانش آی کی یو تشریف داره🤣🤣🤣 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 آخه شدی عین آخوندا🤣🤣🤣🤣 چرا مگه عمامه دارم رو سرم 🤕🤕۶۲ همش اینو میذاشت حرص میخوردم میگفتم چرا عمامه بستی خنده اش میگرفت 😂