feray مدیر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 عنوان aşkim💎 | مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست ذوقِ شعرم را کجا بردی ک بعد از رفتنت عشق و شعر و دفتر و خودکار آرامم نکرد....!💎عشق آن پیچکِ وحشیست که بر قامتِ دل تنگ میپیچد و میپیچد و میخشکاند........💎! 1399/08/14 | 09:27 67 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 بابای جدیدم ومیگم دیگه کیه😐 ای خل دیشب دقیقا همون پستتو لایک کردم ک نوشته بودی شاید حالا واسه مامانم شوهر پیدا کردم ندیدی ینی??😄😄
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 ای خل دیشب دقیقا همون پستتو لایک کردم ک نوشته بودی شاید حالا واسه مامانم شوهر پیدا کرد ... نهههههفکر کردم برام بابا پیداکردی☹ عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 بابای جدیدم ومیگم دیگه کیه😐 من اگه بلد بودم شوهر پیدا کنم برا خودم اول پیدا میکردم واجبترم 😂😂😂😂😂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 من اگه بلد بودم شوهر پیدا کنم برا خودم اول پیدا میکردم واجبترم 😂😂😂😂😂 اخه واسه تو که راحت پیدامیشهمامان من دیگه پیرشده کسی نمیاد بگیرتشمونده رودستمون🤣🤣🤣🤣 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 من اگه بلد بودم شوهر پیدا کنم برا خودم اول پیدا میکردم واجبترم 😂😂😂😂😂 سرصبحی با۵کیلوسبزی رسیده خدمتمدهنم وسرویس کرده به خدا دستام همشگِلی شده😭😭😭😭 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 اخه واسه تو که راحت پیدامیشه مامان من دیگه پیرشده کسی نمیاد بگیرتش مونده رودستمون🤣🤣🤣🤣 😂😂میخوام چیکار شوهر 😁
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 سرصبحی با۵کیلوسبزی رسیده خدمتم دهنم وسرویس کرده به خدا دستام همش گِلی شده😭😭😭😭 مامانت. ؟؟وای چقد از سبزی پاک کردن بدم میاد من 🤕حالا عب نداره اهان راستی فرح هی میخوام بپرسم یادم میره بهتر شدی ????
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 مامانت. ؟؟ وای چقد از سبزی پاک کردن بدم میاد من 🤕 حالا عب نداره اهان راستی فرح هی میخوام ب ... آره عزیزم بهترم عزرائیل دید نمیتونه بامت دربیوفتهبیخیالم شد🤣🤣🤣🤣 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 @khodaya_mer30 احتمالا تو پی وی پیام از تو دارم و بالا نمیاد کلا اطلاعات کاربریم بالا نمیاد اگه ج نمیدم ناراحت نشی مشکل داره سایت اکثر بچه ها همین مشکل و دارن نمیدونم برا خودتم اینجوریع یا نه ..!!
khodaya_mer30 عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 12201 @khodaya_mer30 احتمالا تو پی وی پیام از تو دارم و بالا نمیاد کلا اطلاعات کارب ... سلامآره منم همینمگفتم این چشه خدایا😂 تیکر تولدمه♥️
khodaya_mer30 عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 12201 @khodaya_mer30 احتمالا تو پی وی پیام از تو دارم و بالا نمیاد کلا اطلاعات کارب ... کجا رفتی باز تیکر تولدمه♥️
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 سلام آره منم همینم گفتم این چشه خدایا😂 عه خب پس کلا سایت مشکل داره دهنمون و سرویس کرده اینجا هر روز ی عیب و ایراد داره. 😖😖
khodaya_mer30 عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 12201 عه خب پس کلا سایت مشکل داره دهنمون و سرویس کرده اینجا هر روز ی عیب و ایراد داره ... برو همونجا😂 تیکر تولدمه♥️
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 کجا رفتی باز رفتم دستشویی مامانم ی دمنوش داده خوردم ی پام دستشویی یه ی پام خونه نمیدونم چی بود لعنتی پام داره میشکنه ...😩😩😖😝😂