2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست
ای خل  دیشب دقیقا همون پستتو لایک کردم  ک نوشته بودی شاید حالا واسه مامانم شوهر پیدا کرد ...

نههههه

فکر کردم برام بابا پیداکردی☹

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه بلد بودم شوهر پیدا کنم برا خودم اول پیدا میکردم  واجبترم 😂😂😂😂😂

اخه واسه تو که راحت پیدامیشه

مامان من دیگه پیرشده کسی نمیاد بگیرتش

مونده رودستمون🤣🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
من اگه بلد بودم شوهر پیدا کنم برا خودم اول پیدا میکردم  واجبترم 😂😂😂😂😂

سرصبحی با۵کیلوسبزی رسیده خدمتم

دهنم وسرویس کرده به خدا دستام همش

گِلی شده😭😭😭😭

سرصبحی با۵کیلوسبزی رسیده خدمتم دهنم وسرویس کرده به خدا دستام همش گِلی شده😭😭😭😭

مامانت. ؟؟

وای چقد از سبزی پاک کردن بدم میاد من 🤕

حالا عب نداره 

اهان راستی فرح هی میخوام بپرسم یادم میره 

بهتر شدی ????

مامانت. ؟؟ وای چقد از سبزی پاک کردن بدم میاد من 🤕 حالا عب نداره  اهان راستی فرح هی میخوام ب ...

آره عزیزم بهترم عزرائیل دید نمیتونه بامت دربیوفته

بیخیالم شد🤣🤣🤣🤣

@khodaya_mer30  

احتمالا تو پی وی پیام از تو دارم و بالا نمیاد 

کلا اطلاعات کاربریم بالا نمیاد 

اگه ج نمیدم ناراحت نشی 

مشکل داره سایت 

اکثر بچه ها همین مشکل و دارن 

نمیدونم برا خودتم اینجوریع یا نه ..!!