2777
2789
عنوان

بلوغ پسران

| مشاهده متن کامل بحث + 90723 بازدید | 164 پست
ببخشید عزیزم. میشه یه سوال بپرسم. شماکه مشاورید. من یه برادر دارم که ۱۵ سالشه.چند ماه پیش دچار افسر ...

این حالتاش چند روز طول کشیده؟؟ بعد از اون حالت شادی بیش از اندازه رو تجربه نکرده؟؟؟

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
ببخشید. به مدت ۳تا ۴ ماه حالش بد بود. وقبل اون به مدت ۶ماه پرخاشگر و زود جوش بود. الان ۹ماه گذشته و ...

افسردگی دو نوع هست  ماژور و افسرده خویی، برادر شما علامت های افسردگی ماژور رو داشتن به شرط اینکه پنج علامت از مجموع نه علامت افسردگی رو  رو در طول دو هفته تجربه کرده باشن، و بعد از اون حالت افسردگی، حالت شادی بیش از اندازه و انرژی زیاد از حد رو نداشته باشه

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حالتاش چند روز طول کشیده؟؟ بعد از اون حالت شادی بیش از اندازه رو تجربه نکرده؟؟؟

نزدیک ۴ماه.به طور ناگهانی هم از بین رفته این حالتش. نه الان خیلی عادیه. به موقع شاده. به موقع ناراحته.به موقع حرف میزنه. خوابش هم خوب شده و غذاش.

منم پسرم یازده سالشه میشه یکم واضح تر توضیح بدید ک واسمون تجربه شه

زنده باشه ان شاءالله 

ببخشید عزیزم توی کامنتهای دیگه هم توضیح دادم هرکسی بر مبنای شرایط خانواده خودش، و روحیه و تربیت فرزندش، باید کارهایی رو انجام بده، یک نسخه به درد همه نمیخوره.

بخاطر همین سربسته و کلی گفتم برای ایده گرفتن و کمک به دوستان

موفق باشید💖

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
همین دیروز تاپیک رو خوندم خانم گفت اینقدر پسرمون رو تو گوشی و تلبت آزاد گذاشتیم فیلم های ناجور دیگه ...

سلام دوست من تاپیکت درمان پادرد در دوران عادت ماهانه مفید بود چرا حذفش کردی  . من اون خانم عکس داروهاشونو گذاشتن می خواستم . شما داری اسم داروها رو . کاربری اون خانومو میدونید چی بود ممنونم گلم 🌿🍁🌹

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

سلام دوست من تاپیکت درمان پادرد در دوران عادت ماهانه مفید بود چرا حذفش کردی  . من اون خانم عکس ...

عزیزم عکسش رو دارم میفرستم برات بزار ببینم میتونم الان بزارم نشد اسم دارو ها رو میزارم

سلام دوست من تاپیکت درمان پادرد در دوران عادت ماهانه مفید بود چرا حذفش کردی  . من اون خانم عکس ...

سلام بهار جان عکس رو هر کاری میکنم نمیتونم برارم ،اسم کاربری ملکه ۶۸بود 

همسرم جداگانه و تنهایی، خیلی علمی و عادی براش توضیح داد که چه اتفاقی میفته و منتظر چی باشه. و اینکه ...

چه اتفاقی؟

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

ولی درست گفتن من خیلی سرچ کردم دیدم نوشته شده حتما همجنس خودش باهاش صحبت کنه اگر پدر نبود دایی یا عم ...

چه اتفاقایی مگه میوفته 

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

چه اتفاقی؟

موضوع تاپیک کاملا مشخصه چیه!! اگر واقعا نمیدونید سرچ کنید یا از همسرتون بپرسید

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان ذهنم درگیر شده

چی سرچ کنم 

پسزم ۱۲ سالشه

اونوقت من نمیدونستم یه اتفاق دارن 😟

آخه گفتن اون اتفاق افتاد جشن گرفتیم

چه اتفاقی تو پسرا جشن داره 

من دیدم ختنه رو بعضیا جشن میگیرن

که اونم تو بلوغ نیست

الان ذهنم درگیر شده چی سرچ کنم  پسزم ۱۲ سالشه اونوقت من نمیدونستم یه اتفاق دارن 😟

زنده باشه پسرت🌼

سرچ کن مراحل بلوغ پسران

جشن اونجوری که نه🥴

یعنی فقط بخاطر بزرگ شدن براش کادو خریدن،

همه خانواده ها هم برای پسرا هدیه نمیخرن، این چیزا بستگی به روابط خانواده داره.

مثلا من که بالغ شدم مادرم برام جانماز خرید گفت دیگه مسائل دینی بهت واجب شده.

جشن که نمیگیرن

آخه گفتن اون اتفاق افتاد جشن گرفتیم چه اتفاقی تو پسرا جشن داره  من دیدم ختنه رو بعضیا جشن میگ ...

نه دوست عزیز با دقت نخوندی، جشن و مهمونی نبوده.