2777
2789
عنوان

بلوغ پسران

| مشاهده متن کامل بحث + 90705 بازدید | 164 پست
به نظر من دلیلش اینکه همه بچه ها با یک روحیه و فرهنگ‌ بزرگ نمیشن و با دونستن خیلی چیزها به کارهای نا ...

این مسئله از وظایف ذاتی آموزش و پرورشه و باید قبول کنیم که چون اکثریت ما والدین خودمون تربیت جنسی صحیحی نداشته ایم بنابراین در مورد آموزش بلوغ به فرزندان از مهارت کافی برخوردار نخواهیم بود و به همین دلیل مسئولیت سیستم آموزشی در این مورد حساس بسیار سنگین تر هست. 

برادرمهربون: این قافله از صبح ازل سوی تو رانند                                      تا شام ابد نیز به سوی تو روانند
خیلی هم عالیه.

ممنونم💚

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی سلام.من پسرم دوسالشه😊ولی خیلی کلا ذهنم درگیر این مسائلش هست همیشه و سعی میکنم درمورد تربیت بچه ...

بله لحظه ی تولد تربیتی عملی و گفتاری شروع میشه ،من هم خیلی سعی کردم در حد توانم و فرهنگ خانوادگی و دانشی که پسرم رو درست تربیت کنم  و حالا به سن ۱۱ رسیده کم کم باید به فکر تربیت دوران بلوغ هم باشم بخاطر همون فکرم درگیر یکم میدونم زود ولی از الان باید اطلاعاتم رو بالا ببرم 

خوشحالم از تاپیک استفاده ی مفید کردی 😍😍😍 

مرسی از دعای خیرت 😘😘😘

شما هم موفق باشی تو تربیت گل پسرت

بله لحظه ی تولد تربیتی عملی و گفتاری شروع میشه ،من هم خیلی سعی کردم در حد توانم و فرهنگ خانوادگی و د ...

ممنونم عزیزم.انشاءالله ک همینطور باشه برای جفتمون💖😚

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

پسر من دوازده سال و نیم هست تو گوشی پدرش کانالهای ورزشی تلگرام رو چک می کنه 

متاسفانه دوستش به هوای درس و چت کردن شماره پدرش رو گرفته و بهش پیام میداده و فیلم غیر اخلاقی براش فرستاده

من وقتی متوجه شدم دنیا رو سرم خراب شد سریع دوستش رو بلاک کردم همسرم آرومم کرد که نگران نباش اصلا فیلم رو ندیده ولی پسرم چند روز بود مدام میگفت مامان من گار بدی کردم بعنی اون دنیا تو می فهمی من چه گاری کردم بالاخره راضیش کردم بهم بگه چی شده که گفت اون فیلم رو دیده ولی می گفت کاش نمیدیدم از ذهنم نمیاد بیرون

میشه گسی که تجربه داره بهم بگه من چی بهش بگم که آروم بشه نمی خوام از الان بدونه روابط زناشویی چیه 

حتی نمی دونم تو اون فیلم زن هم بوده یا نه چون سریع پاک کردمخودش میگفت نمی دونم زن بود یا نه

خیلی ناراحتم

پسر من دوازده سال و نیم هست تو گوشی پدرش کانالهای ورزشی تلگرام رو چک می کنه  متاسفانه دوستش به ...

اول اینکه احساس گناه رو ازش دور کن بهش بگو  که تو خودت نمیخواستی همچین اتفاقی بیافته  و حتما زنگ بزن مشاوره خانواده شنیدم رایگان برین مشاور تا راحت با این قضیه کنار بیاد ،لطفا سرزنش نکنید پسرتون رو 

اول اینکه احساس گناه رو ازش دور کن بهش بگو  که تو خودت نمیخواستی همچین اتفاقی بیافته  و حت ...

بله باید از مشاور کمک بگیرم پدرش هم این روزا خسته بود باید بگم باهاش صحبت کنه

من خیلی از دوستش ناراحت شدم , خودش رو سرزنش نکردم ولی نمی دونستم چه توجیهی برای اون کار بیارم پسرم می گفت اگر کاره بدیه چرا اونا انجام میدادن

دوست نداشتم واقعا هیچ وقت همچین چیزی رو ببینه

چه برسه تو این سن

بله باید از مشاور کمک بگیرم پدرش هم این روزا خسته بود باید بگم باهاش صحبت کنه من خیلی از دوستش نارا ...

سنش کمه میتونید کمک کنید از یادش بره کم کم 

و حتما اگه مادر دوستش رو میشناسی بهش اطلاع بده چه اتفاقی افتاده 

اصلا از نظر قانونی و روانشناسی  وقتی گوشی رو میدین دست بچه نباید داخلش سیم کارت باشه و با اگه داره بازی میکنه و کار واجبی با اینترنت داره نباید وصل به وای فای و نت باشه به هیچ عنوان مراقب باشین حتما 

در ضمن اگر بچه واقعا نیاز سیم کارت داشته باشه مثلا شما میری سرکار و پسرتون بیرون خونه و دسترسی به تلفن نداره اون موقع باید سیم کارت براش بخرین ولی اگه در دسترس نیازی به سبم کارت نیست 

پسر من یکبار گفت مامان سبم کارت بنداز رو تبلتم ،گفتم وقتی من یکسره خونه ام میخوای به کی زنگ بزنی صحبت کنی دوست هم که زنگ میزنه خونه 

سنش کمه میتونید کمک کنید از یادش بره کم کم  و حتما اگه مادر دوستش رو میشناسی بهش اطلاع بده چه ...

مادر و پدر دوستش شاغل هستن و اون ساعتها با گوشی تو خونه تنهاست شمارشون رو دارم خواستم زنگ بزنم ولی منصرف شدم یعنی خودشون گوشی بچه رو چک نمی کنن چون پسرم می گفت دوشتم خیلی از اون فیلمها می بینه , پسرم اونو نصیحت کرده بود و گفته دیگه نگاه نمی کنم

در مورد سیم کارت باید بگم گوشی یا تبلت اگر سیم هم.نداشته باشه بازم به نت وصل میشه 

پسر منهم متاسفانه به تلگرام خیلی عادت کرده تا کانالها رو چک نکنه خوابش نمی بره دلم نمیاد این دلخوشیه کوچیک رو هم ازش بگیرم می دونم خیلی افسرده میشه مخصوصا تو این کرونا که تو خونه به نوعی زندانی هستیم

شه

مادر و پدر دوستش شاغل هستن و اون ساعتها با گوشی تو خونه تنهاست شمارشون رو دارم خواستم زنگ بزنم ولی م ...

اخه پسرت سنش کمه نباید اینقدر تو گوشی باشه حداقل زمان بندی کنید براش رفتین مشاوره این موضوع رو هم مطرح کنید حتما 

مادر و پدر دوستش شاغل هستن و اون ساعتها با گوشی تو خونه تنهاست شمارشون رو دارم خواستم زنگ بزنم ولی م ...

همین دیروز تاپیک رو خوندم خانم گفت اینقدر پسرمون رو تو گوشی و تلبت آزاد گذاشتیم فیلم های ناجور دیگه و تو سن ۸ سال دیدم با دوستش کارهای نامتعارف انجام میده 😔😔😔