2777
2789
عنوان

بلوغ پسران

| مشاهده متن کامل بحث + 90713 بازدید | 164 پست
درود بر شما پدر و مادر فهیم ای کاش در مدارس همونطور که برای دختران ما جشن تکلیف شرعی میگیرن برای پس ...

سپاسگزارم برادرم 

با شما موافقم، کاملا درست میفرمایید👌

ای کاش

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اره واقعا اینا همه مشکل از خانواده و تربیت اشتباه شون هست  کاش قبل از بارداری و قبل اینکه اجاز ...

متاسفانه همینه. الان همه چیز بدون محدودیت جلوی بچه ها بازه. کاش بدونن چه ظلمی به بچه هاشون میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین باره.تاحالا شنیدی برا پسر اینجور جشن بگیرن خخ

بله شنیدم حتی شنیدم دوست هاش رو هم دعوت کردن و جشن گرفتن براش ،منم خودم پسرم به بلوغ برسه کادو میدم بهش ،چون این نشون میده بچه بدن سالمی داره و در آینده به مشکل برنمیخوره 😍😍😍😍😍

مثل دختر که اگه تو بلوغش مشکل پیش نیاد درصد خیلی کمی دچار مشکلات زنانه میشه 😍😍😍

من اسی ام‌ ولی به نظر من ببرین دکتر حتما خدایی نکرده افسردگی یا مشکل روحی دیگه نباش بعد به مدت با شد ...

ممنون عزیز جواب دادی. اخه نگرانیم دکتر داروی ضد افسردگی که اعتیاد اوره بده و عادت کنه به دارو.و همینطور پرونده پزشکی درست شه براش.پدر مادرم سنشون بالاست و خیلی جوش میزنن. تنها پسرشون هم هست و اخری

بله شنیدم حتی شنیدم دوست هاش رو هم دعوت کردن و جشن گرفتن براش ،منم خودم پسرم به بلوغ برسه کادو میدم ...

البته من فکر کنم جشن دوستانه و اقوام نباشن بهتره چون حرمت و حیا رو هم از همین سن یاد میگیره

البته فقط نظر بنده است

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
درود بر شما پدر و مادر فهیم ای کاش در مدارس همونطور که برای دختران ما جشن تکلیف شرعی میگیرن برای پس ...

به نظر من دلیلش اینکه همه بچه ها با یک روحیه و فرهنگ‌ بزرگ نمیشن و با دونستن خیلی چیزها به کارهای ناسالم دست میزنن و آموزش و پرورش میمونه با کلی از پدر و مادرها که این رفتارهای ناسالم بچه هاشون رو از چشم آموزش و پرورش میبینن در حالی اشکال از تربیت خودشون بوده 😔😔😔

فکر کنم بخاطر این نمیتونن این مسولیت بزرگ رو قبول کنن نهاد آموزش ما 

البته من فکر کنم جشن دوستانه و اقوام نباشن بهتره چون حرمت و حیا رو هم از همین سن یاد میگیره البته ف ...

من شنیدم  هستن اون هایب که حتی تو سن ۱۵ سالگی که نماز و روزه به پسر واجب میشه براش جشن میگیرن 

ولی منم همون جشن خانوادگی رو ترجیح میدم 

اره واقعا اینا همه مشکل از خانواده و تربیت اشتباه شون هست  کاش قبل از بارداری و قبل اینکه اجاز ...

بخدا بعضی ها فکر میکنن فقط باید بچه رو غذا داد و لباس تنش کرد اصلا تربیت نمیکنن بچه رو 😔😔😔😔

اسی سلام.من پسرم دوسالشه😊ولی خیلی کلا ذهنم درگیر این مسائلش هست همیشه و سعی میکنم درمورد تربیت بچه ازهمه نظر مطالعه کنم.تاپیکت ب دردم خورد واسه پسرت دعا میکنم بهترین ها در انتظارش باشه💋❤

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
ممنون عزیز جواب دادی. اخه نگرانیم دکتر داروی ضد افسردگی که اعتیاد اوره بده و عادت کنه به دارو.و همین ...

اگه خدای نکرده اوایل بیماری باشه نیازی به قرص نیست 

اولین باره.تاحالا شنیدی برا پسر اینجور جشن بگیرن خخ

اما من هنوز متوجه نشدم چرا یه دورهمی خانوادگی که کسی غیر از خودمون ازش خبر دار نشد، اینقدر براتون جالبه! 🤔

ما برای دخترم هم کادو خریدیم.

میدونی موضوعی که توی جمع ما به بچه مطرح میشه (بزرگ شدی و وارد یه مرحله دیگه شدی و خداروشکر سالمی) هست. نه که حرف از مسائل ج_ن_سی باشه! که بخواد خجالت بکشه😊 به کسی غیر از پدر و مادر هم گفته نمیشه

من شنیدم  هستن اون هایب که حتی تو سن ۱۵ سالگی که نماز و روزه به پسر واجب میشه براش جشن میگیرن&n ...

اوکی متوجه شدم، مثل جشن عبادت میشه