2777
2789
عنوان

بلوغ پسران

| مشاهده متن کامل بحث + 90702 بازدید | 164 پست

دوران بلوغ مقطع سنی خیلی حساسی هست که حتما مسائل مربوط به اون دوران باید توسط والد همجنس برای فرزند توضیح داده بشه. اگه پدرش کوتاهی میکنه و عمو و دایی هم به هر علتی در دسترس نیست میتونید از معلم درس دین و زندگی فرزندتون (درصورتی که قابل اعتماد هست) کمک بگیرید.

ما دهه شصتی ها که والدینمون به علت اینکه خودشون ابدا آموزش جنسی نداشتن با این مسائل از طریق نادرست و کاملا اشتباه آشنا شدیم والبته به همین علت ضربه های زیادی خوردیم. 

برادرمهربون: این قافله از صبح ازل سوی تو رانند                                      تا شام ابد نیز به سوی تو روانند
عزیزم اشکالی نداره که اینجا پرسیدم یه مسئله عادی هست  از نظر سن هم که مشکلی ندارم ♥️ خواهر بز ...

گلم نگفتم سوال شما اشکال داره که، چون خودم نمیتونم واضح اینجا بگم، گفتم اگر کامل میخوای بدونی از خانواده بپرسی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی احتلام شده بود؟

کِی رو میگید؟ وقتی کادو گرفتیم براش؟ بله

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خخخ خودش گفت اون جور شده؟بعدش جشن گرفتین 

بله پدرش گفته بود بهش که اطلاع بده بهمون، خداروشکر اون روز همسرم خونه بود و پسرم صداش کرد و بهش گفت، پدرش هم مسائل شرعیش رو دوباره براش گفت

فرداش رفتیم یه وسیله که به اصطلاح بزرگونه بود براش گرفتیم و شام مورد علاقه اش رو تهیه کردیم.

حالا میگم جشن فکر نکنی فامیلو خبر کردیم😁

نه من مراعات میکنم هر چی سن پسرم بالاتر میبره من لباس هام‌پوشیده تر میشه

فکر کنم لباس آستین حلقه ی و شلوارک که تا زانو مناسب باشه البته تیشرت و شلوار بلند هم تنم میکنم بعضی اوقات که لبلس خنک میپوشم شلوارک که یکم از زانو پایین تره میپوشم و تاب 

[QUOTE=162629704]نه من مراعات میکنم هر چی سن پسرم بالاتر میبره من لباس هام‌پوشیده تر میشه 

یکی میگفت تو خونه جلوشون راحت باشیم مثلا بادامن و.... تا براشون عادی باشه یکی دیگ رو هم ببینه ....

بله پدرش گفته بود بهش که اطلاع بده بهمون، خداروشکر اون روز همسرم خونه بود و پسرم صداش کرد و بهش گفت، ...

ببخشید یه سوال برام پیش اومد تو این دوران شورت هم کثیف میشه ،ببخشید واضح پرسیدم 

گلم نگفتم سوال شما اشکال داره که، چون خودم نمیتونم واضح اینجا بگم، گفتم اگر کامل میخوای بدونی از خان ...

😊❤ببخشید اشتباه متوجه شدم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ببخشید یه سوال برام پیش اومد تو این دوران شورت هم کثیف میشه ،ببخشید واضح پرسیدم 

چطور نمیدونید!؟ کلا اطلاع دارید چه اتفاقی میفته؟

[QUOTE=162629704]نه من مراعات میکنم هر چی سن پسرم بالاتر میبره من لباس هام‌پوشیده تر میشه  ی ...

من راحتم ولی تا حدی خب پسرم خیلی کوچیک بود من نیم تنه و شلوارک کوتاه تر میپوشیدم یکم بزرگ تر شد شلوارک ام بزرگتر شد و اصلا از اول که پسرم به دنیا اومد اجازه ندادم ماهواره نصب بشه تو خونه همسرم هم پیشش بوس میکنم یا در آغوش میگیرم ولی نه جوری که بچه کنجکاو بشه مثل یه دوست پیش پسرم با همسرم رفتار میکنم ،خودم فکر میکنم مراعات میکنم واقعا نمیدونم