2777
2789
عنوان

تتو خط چشم👁️‍🗨️

20773 بازدید | 86 پست

سلام سلاااام

بچه ها فردا نوبت خط چشم دارم خیلی میترسم

شما انجام دادین؟ 

راضی بودین؟ 

چشام درشته، نمیدونم خوب بشه یا نه

ولی اصلا خط چش خوب نمیکشم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خيلي قشنگ ميشه

من مامانم راضي نميشه

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دوست دارم شیدینگ خط چشم به نظرم جالبه ،من ابرومو میخوام تتو کنم ،دنبال جای نزدیکم که کاراشم خوب باشه از بس گشتم خسته شدم هرکیم کارش خوبه یا خیلی گرونه یا دوره ،منم بچه کوچیک دارم ،تو شرق تهران ،هروی و پاسداران کسی رو میشناسین بچه ها ،

گلم من که راضیم. فقط حتما بگو برات بی حسی قوی بزه. بعد که تاتو تمام شد و اومدی خونه با ویتامین آ چشمی چربش کن و توی یه پلاستیک یخ بریز و بعد پلاستیک را توی یه روسری نازک بپیچ و بذار روی چشمت ورم و پف چشم را سریع میخوابونه و اذیت نمیشی. حتما هم قطره بتامتازون چشمی بخر یا استریل چشمی و دو روز اول سه باردرروزاستفاده کن که مبادا چربی یا رنگ تاتو تو چشمت نرفته باشه. عالیه مطمئن باش

منم دوست دارم شیدینگ خط چشم به نظرم جالبه ،من ابرومو میخوام تتو کنم ،دنبال جای نزدیکم که کاراشم خوب ...

شیدینگ مث سایه میمونه که گوشه چشم آدم بکشه

من که تهران نیستم

الان میترسم بگم کلا خط چشم و ارایش داره از مد میفته  یوقت دوستان ناراحت شن

نه من ناراحت نمیشم چون کلا اهل آرایش نیستم

به خاطر همینه میخوام انجام بدم صورتم دیگه خیلی سادس

شایدم تا فردا منصرف بشم

وای عزیزم خیلی ریسکه 

خالم انجام داد با کلی تحقیق و ال بل فلان

خلاصه وسواس بخرج داد

تاتو کرد چشاش گرد شدن اصلا مدل چشماش عوض شده 

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)