2777
2789
عنوان

تتو خط چشم👁️‍🗨️

| مشاهده متن کامل بحث + 20775 بازدید | 86 پست
تاالان که ۵سال میگذره هرموقه خودمو تو اینه میبینم ناراحت میشم

آخی 😞نمیشه پاکش کنید برا ابرو که پاک میکنن

شوهرتون چی گفت 

شوهر من انقدر حساسه یکم ابرو هام یه ردیف پهنو باریک میشن میگه 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
آخی 😞نمیشه پاکش کنید برا ابرو که پاک میکنن شوهرتون چی گفت  شوهر من انقدر حساسه یکم ابرو هام ...

اره شوهرمنم خیلی حساسه چرا میشه پاک کنم اما بازم بهم گف ک ی کوچولو جاش میمونه وچند جلسه باید برم بیخیالش شدم

اگر انسانها همدیگر را درک کنند ، قاضی ها باید شغل دیگری برای خود انتخاب کننننند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوست دارم شیدینگ خط چشم به نظرم جالبه ،من ابرومو میخوام تتو کنم ،دنبال جای نزدیکم که کاراشم خوب ...

سلام دوست عزیز. من تو پاسدارانم و کارم ارایش دائم صوزت هست. میتونین تماس بگیرین. نمونه کار ببینید و مشاوره بشید. قیمتامونم منصفانست. 09120881315

با سلام خدمت خانم های عزیز🌹🌹

من کارم ارایش دائم صوزت یا همون تتو هست. 

هاشور ابرو، میکروبلیدینگ، خطچشم و بن مژه، خطلب و رژلب انجام میدم. با مواد عالی و با بی حسی قوی و البته کاملا بهداشتی. میتونین شمارمو سیو کنید و بهم پیام بدید. تا نمونه کارامو براتون بفرستم. قیمتام هم منصفانست. 

اگر دنبال کار خوب با قیمت مناسب هستید حتما بهم پیام بدید. پشیمون نمیشید. خوشحال میشم. 

محدوده پاسداران 09120881315