2777
2789
عنوان

کرونا 😭😭😭😭

823 بازدید | 39 پست

سلام دوستان.وقت بخیر.من سالهاست خواننده خاموشم.امشب فقط بخاطر اینکه خیلی اذیت شدم بخاطر علایم کرونا اومدم اینجا.تقریبا دو ۳هفته درگیر علایم کرونا بودم .گاهی شدید میشد گاهی اصلا نبود.علایمم:یبوست،بی اشتهایی،حالت تهوع،سوزش معده ورفلاکس،لرز،سنگینی سردل،هرچی میخوردم انگار توو گلوم گیر میکرد و هضم نمیشد.بخصوص شبها بدتر میشدم.دیگه ۴روز بود ک خیلی حالم بدشد.بخاطر ترس نمیرفتم دکتر.نهایتا رفتم و گفت کرونا گوارشی!!دو شب پشت هم کلی آمپول و دوتا سرم تزریق شد وخیلی بهترم.الان ک یه هفته گذشته از رفتنم ب دکتر چرا هنوز تهوع و بی اشتهایی دارم.سنگینی معده هم دارم.

واقعا خسته شدم.کسی هست ک مثل من باشه؟؟؟

خدایا کلی نعمت،بی منت دادی و اما من چ ناشکر!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای منم دقیقا این حالت ها رو یکماه پیش داشتم 😧 مطمعنی کرونا بوده؟؟؟ 

مشکل شما از چی بود مگه؟

دکتر با اطمینان گفت کرونا گوارشی.

از غذا خوردن متنفر شدم😢

منم از صبح گلو درد دارم و ابریزش بنظرت علائم کروناس البته گلوم بدجور درد میکنه

خدا کنه کرونا نباشه .ولی عزیزم اشتباه منو نکن.با رعایت فاصله وموارد بهداشتی حتما برو دکتر.من ک خیلی عذاب کشیدم

اقا یه سوال منم به شدت گلو هام درد میکنه طوری که نمیتونم اب بخورم کسی مثل من شده ایا احتمال داره کرو ...

دقیقا مثل من دارم میمیرم

چشمات قشنگ ترین سیاهیِ سرنوشتمه :)🖤🥀
خدا کنه کرونا نباشه .ولی عزیزم اشتباه منو نکن.با رعایت فاصله وموارد بهداشتی حتما برو دکتر.من ک خیلی ...

میدونم میگم احتمالش هس باش این علائم یا ن خیلی میترسم چون باردارم

چشمات قشنگ ترین سیاهیِ سرنوشتمه :)🖤🥀
اقا یه سوال منم به شدت گلو هام درد میکنه طوری که نمیتونم اب بخورم کسی مثل من شده ایا احتمال داره کرو ...

من گلودرد نداشتم.امیدوارم کسی دچار این بیماری لعنتی نشه