2777
2789
عنوان

کرونا 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 39 پست
بر منم خیلی طول کشید تا بهتر شدم    نگران نباش بیشتر استراحت کن غذای مقوی بخور

چقدر طول کشید کلِ دوره بیماریت عزیزم؟

اشتها ندارم اصلااااا.هر چی بخورم حتی همون یکی دو لقمه سرِ دلم میمونه

خدایا کلی نعمت،بی منت دادی و اما من چ ناشکر!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل شما از چی بود مگه؟ دکتر با اطمینان گفت کرونا گوارشی. از غذا خوردن متنفر شدم😢

منم همین علائمی که گفتین رو داشتم منتهی چون یبوست بود گفتم حتمن کرونا نیس ! 

من قرص فمی لاکت پروبیوتیک  روزی دوتا خوردم ، روزی دوبار هم شیرین بیان خوردم صبحا ناشتا هم خاکشیر با آب داغ خوردم ، زردچوبه و زنجبیل هم خوردم ولی واقعا غذا نمیخوردم چون میموند سر دلم ، خلاصه خوب شدم البته ۵ روز سردرد بدی هم داشتم فکر نمیکردم ممکنه کرونا باشه 

میدونم میگم احتمالش هس باش این علائم یا ن خیلی میترسم چون باردارم

خیلی زیاد شده این بیماری.مشکل اینجاست از هرفردی ب فردِ دیگه علایم فرق داره.یکی از آشناهامون فقط چشماش قرمز شده بود و تستش مثبت شد.من الان ب شما چی بگم عزیزم.باردارم هستی .استرس نداشته باش

خیلی زیاد شده این بیماری.مشکل اینجاست از هرفردی ب فردِ دیگه علایم فرق داره.یکی از آشناهامون فقط چشما ...

خخخخ فدات گلم ممنون

چشمات قشنگ ترین سیاهیِ سرنوشتمه :)🖤🥀
منم همین علائمی که گفتین رو داشتم منتهی چون یبوست بود گفتم حتمن کرونا نیس !  من قرص فمی لاکت پ ...

دقیقا من هم بخاطر یبوست شک داشتم.رفتم دکتر گفت هر شخصی یه جور علایم نشون میده متفاوت با بقیه.برای من رو گوارشم اثر گذاشته بود.ببخشید شما الان خوبی؟چندوقت درگیر بودید؟

چقدر طول کشید کلِ دوره بیماریت عزیزم؟ اشتها ندارم اصلااااا.هر چی بخورم حتی همون یکی دو لقمه سرِ دلم ...

بیشتر از یه ماه طول کشید...بعضی روزا خوب میشدم باز دوباره شروع میشد .هی میرفت دوباره برمیگشت.....البته اوجش یه هفته اول بود 

دوستان لطفا جواب منو بدید قلبم داره از جا کنده میشه دفعه دوم کسی بگیره خطرناک تره یا نه؟؟؟

این ویروس خیلی ناشناخته هستش.من بیمارستانی ک بودم یه سری کرونای ریوی بودن همش برام سوال بود نکنه من ک کرونا گوارشی ام ب ریوی هم مبتلا بشم اون لحظه.

دقیقا من هم بخاطر یبوست شک داشتم.رفتم دکتر گفت هر شخصی یه جور علایم نشون میده متفاوت با بقیه.برای من ...

آره عزیزم اینایی که نوشتم رو مصرف کردم چهار پنج روزه خوب شدم ، شاید هم اگه دکتر میرفتم میگفت کروناس میترسیدم حالم بدتر میشد! شما هم اینارو مصرف کنید خوب میشین مخصوصا خاک شیر با آب داغ و مکمل پروبیوتیک رو ، شما هم سردرد داشتین؟

بیشتر از یه ماه طول کشید...بعضی روزا خوب میشدم باز دوباره شروع میشد .هی میرفت دوباره برمیگشت.....الب ...

ببخش زیاد سوال میپرسم.الان کاملا خوبِ خوبی؟؟

این ویروس خیلی ناشناخته هستش.من بیمارستانی ک بودم یه سری کرونای ریوی بودن همش برام سوال بود نکنه من ...

من خیلی داغونم شوهرم مریض شده من یه مدت خونه مادرم هستم با شوهرم ۱۰ ساعت فاصله داریم امروز تست داده فردا جوابش میدن بهش میگم فردا میام میگه بیای درو باز نمیکنم مریضم شما هم میگیرید دارم دیونه میشم 

آره عزیزم اینایی که نوشتم رو مصرف کردم چهار پنج روزه خوب شدم ، شاید هم اگه دکتر میرفتم میگفت کروناس ...

من سردرد نداشتم.فقط همون علایمی ک همون اول نوشتمو داشتم.کلا گوارشم بهم ریخته بود.این کپسولو تهیه میکنمممنون.الان تهوع دارم یه مقدار .هر چی میخورم رو دلم میمونه.انگار هضم نمیشه

من خیلی داغونم شوهرم مریض شده من یه مدت خونه مادرم هستم با شوهرم ۱۰ ساعت فاصله داریم امروز تست داده ...

همسر منم از من گرفته.تازه یه بچه پنج ساله هم دارم.نمیتونم آشپزی کنم

نگران نباش عزیزم استرس سیستم ایمنیتو ضعیف میکنه