2777
2789
عزیزم از لحاظ شرعی حرامه نطفه .تخمک اهدایی مشکل نداره چون مرد میره اون خانومو واسه چن ساعت عقد میکنه ...

چقد قانون مسخره ای داریم واقعا

پس بانک‌اسپرم کارش جیه

اخه عقد برای جی وقتی قراز نیس رابطه جنسی انجام شه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم الهی منم دودلم نمیدونم چیکار بایدبکنم خدا بهمون یه نظر ی بکنه

خدا خودش که مشکل نداره بچه بی سرپناه اونجا افتاده خانواده ی درحسرت بچه هم اینور موندن.بندگان خدا هستن که نگاهاشون زهر آلوده.ولی من الان بیشتر از هرزمان دیگه ای مطمعنم که بهترین کار همینه

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
چقد قانون مسخره ای داریم واقعا پس بانک‌اسپرم کارش جیه اخه عقد برای جی وقتی قراز نیس رابطه جنسی انج ...

قانون من دراوردی نیست.اسلام اینو میگه.

بانک اسپرم واسه اونایی هستش که مثلا سرطان خوش خیم دارن میترسن بعدا بدخیم شه میرن اسپرمشونو سیو میکنن یا پروستات دارن یا سرطان تخمدان .یا میگن بعدا ممکنه براثر تصادف یا چیزای دیگه باروریشونو از دست بدن.نه برای بخشش به ادمای تو خیابون

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
خدا خودش که مشکل نداره بچه بی سرپناه اونجا افتاده خانواده ی درحسرت بچه هم اینور موندن.بندگان خدا هست ...

شوهرم میگه مگه دلت بچه نمیخادبریم یه پنج شش ماهه شوبیاریم خودت بزرگش کن فک کن بچه خودته هرشرطی هم داشته باشن قبول میکنم منم بدم نمیاد ولی حرف بقیه چی

شوهرم میگه مگه دلت بچه نمیخادبریم یه پنج شش ماهه شوبیاریم خودت بزرگش کن فک کن بچه خودته هرشرطی هم دا ...

منکه میگم مردم تا یکی دوماه ممکنه ی چیزایی بگن ولی بعدش عادی میشه.من یبار بچه ی دوستمو که داشت جدا میشد نوزاد بود چن هفته نگه داشتم انقدر عاشقش شده بودم که وقتی بردنش تا چند ماه اشک میریختم همش میگفتم بچم اذیت نکنین.تجربه ی خاصی بود ی حسی برقرار میشه که دیوانه ت میکنه خیلی قشنگه کدوم شهری بیا باهم بریم نترس

مگه زندگی اوناست که نگران حرف اونایی؟

نه توفک کن مادرشوهر یه چیزی بگه خواهرشوهریه چیزی ازبعدش میترسم تحمل نتونم بکنم شوهرم میگه فکرهمه جاشوکردم بچه که شش هفت سالش شد بهش کم کم میگیم که بچه مانیست ول ی ازوقتی اومده زندگیمون بهترشده تادیگه ازبقیه ای ن حرفارونشنوه نمیدونم چی کار کنم

چون کلا هیچ اسپرمی نداره هیچی هیچی دکتربه کلی ناامیدمون کرد

تتزه شوهر من اسپرم داره ولی کمه به زمینو زمان زدیم نشد که نشد.ولی حس میکنم چون مشکل از شوهرامونه کسی اذیتمون نکنه شوهر منکه میگه کسی چیزی گفت  فاتحشو میخونم

تتزه شوهر من اسپرم داره ولی کمه به زمینو زمان زدیم نشد که نشد.ولی حس میکنم چون مشکل از شوهرامونه کسی ...

میفهممت خواهری درسته ولی ازعاقبت اینکارمیترسم فردابزرگش کردی بهشم گفتی پدرومادرواقعیش نیستی بعدش گفت نمیخامتون چیکار بایدکرد؟؟

نه توفک کن مادرشوهر یه چیزی بگه خواهرشوهریه چیزی ازبعدش میترسم تحمل نتونم بکنم شوهرم میگه فکرهمه جاش ...

خداروشکر شوهرت بافکره ولی تو باید قبل از اینکه اقدام کنی واسه سرپرستی این مسائلو با آشناها حل کنی،مادر شوهر یا خواهرشوهرت وقتی مشکل از بچه خودشونه حق حرف هم ندارن،تو الآن از لحاظ انسانی و قانونی میتونی جدا بشی ولی شوهرتو دوست داری و میخوای به پاش بمونی پس اونا هم حق هیچ حرفی ندارن