2777
2789
نه توفک کن مادرشوهر یه چیزی بگه خواهرشوهریه چیزی ازبعدش میترسم تحمل نتونم بکنم شوهرم میگه فکرهمه جاش ...

یکی از دوستان به آشنایان گفت به خاطر کار شوهرم انتقالی گرفتیم و یکسال از محل سکونتش دور شد و گفت این مدت حامله بودم و بچه خودمه به کسی نگفت بچه از پرورشگاه آوردن بچه رو خیلی دوست دارن

عزیزم مادرشوهر و خواهر شوهر وقتی بچه خودشون مشکل داره حرف بزنن همچین با قاطعیت باید جوابشونو بدی که نه تنها دوباره تکرار کنن بلکه جرات نداشته باشن جایی مطرح کنن.ماها از اینا جداشیم کی میاد باهاشون ازدواج کنه.فقط زن بچه دار .

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر شوهرت بافکره ولی تو باید قبل از اینکه اقدام کنی واسه سرپرستی این مسائلو با آشناها حل کنی،ما ...

میدونم من حتی دوسندارم کسی باترحم به شوهرم نگاه کنه براهمین میگم بی سروصد ا بریم درمان کنیم شایدخدا یکی بهمون بده بچه اوردن ا زپرورشگاه اخرین راه حلمون با ش ه

میفهممت خواهری درسته ولی ازعاقبت اینکارمیترسم فردابزرگش کردی بهشم گفتی پدرومادرواقعیش نیستی بعدش گفت ...

حالادنمیخام ته دلتو خالی کنم ولی هنوز سنت کمه زیاد بهت فشار نیومده مثل منکه ۳۲ سالت شد کم کم تنهایی میاد سراغت و میگی به خاطر اینکه شاید یروز بگه شماهارو نمیخام عمرم و جوونیم و احساسم رفت ولی ای دل غافل که خودم باعث شدم.نقدو گذاشتی میری دنبال نسیه

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
یکی از دوستان به آشنایان گفت به خاطر کار شوهرم انتقالی گرفتیم و یکسال از محل سکونتش دور شد و گفت این ...

اتفاقا همینوهم پیشنهادداده بهم گفت بریم یه شهردیگه منم گفتم من نمیتونم به خونواده ام دروغ بگم

یکی از دوستان به آشنایان گفت به خاطر کار شوهرم انتقالی گرفتیم و یکسال از محل سکونتش دور شد و گفت این ...

این راه حل برای من که ده ساله بچه دار نمیشم جواب نمیده و ملت میفهمن دورغ گفتیم 

میدونم من حتی دوسندارم کسی باترحم به شوهرم نگاه کنه براهمین میگم بی سروصد ا بریم درمان کنیم شایدخدا ...

این رو هم در نظر بگیر که اصرار واسه درمان ممکنه باعث شه شوهرت از طزف تو حس حقارت یا ترحم بگیره

حالادنمیخام ته دلتو خالی کنم ولی هنوز سنت کمه زیاد بهت فشار نیومده مثل منکه ۳۲ سالت شد کم کم تنهایی ...

جقدرحرفاتونو ر ک میزنین حالا شما میخوایین برین بچه بیارین شوهرمن میگه خدارو چه دیدی دیدی خدا ازاین کارم ون خوشش اومد به ماهم بچه دادش

جقدرحرفاتونو ر ک میزنین حالا شما میخوایین برین بچه بیارین شوهرمن میگه خدارو چه دیدی دیدی خدا ازاین ک ...

عزیزم من که واقعا از صمیم قلب میخام که بچه خودتو بیاری.اونجا هم حس الان خودمو گفتم وگرنه نگفتم که شماهم اونجوری میشی.انشالله که خدا ی بچه ناز بهت ببخشه.

این رو هم در نظر بگیر که اصرار واسه درمان ممکنه باعث شه شوهرت از طزف تو حس حقارت یا ترحم بگیره

بله درسته ولی واقعا من میمیرم واسه بچه  داداشش بچه دوساله داره فک کن بچه منو اندازه مادرش دوسم داره هرچی دستم بیادمیگیرم براش ازبس بهش محبت میکنم مامانش میگه توخونه هی اسمتومیاره هی گوشیو برمیداره به من میگه زنگ بزن 

جقدرحرفاتونو ر ک میزنین حالا شما میخوایین برین بچه بیارین شوهرمن میگه خدارو چه دیدی دیدی خدا ازاین ک ...

آره چندین مورد بچه به سرپرستی گرفتن خودشونم بچه دار شدن،کار خیر هست ولی دلشم می خواد

بله درسته ولی واقعا من میمیرم واسه بچه  داداشش بچه دوساله داره فک کن بچه منو اندازه مادرش دوسم ...

خب قشنگم تو وقتی اینقدر بچه دوست داری ممکن نیست بین یه بچه که به سرپرستی گرفتی با بچه خودت فرق بذاری،پس اون بچه هم تورو مثل مادر خودش دوست خواهد داشت حتی اگه بفهمه مادر واقعیش نیستی،

مشکل شوهرتو بذار به پای امتحان خدا،شاید میخواد ببینه شما حاضرین واسه یه بچه دیگه فداکاری کنین یا نه