2777
2789
عنوان

وسواس😳

140 بازدید | 13 پست

سلام خانوما

راستش من یجوریم که اگه هر کی بهم بدی کنه،ناراحتم کنه،دلمو بشکنه،یااا هر کاری که بهم صدمه بزنه انجام بده

ولی بعد جایی به کمکم نیاز داشته باشه بیاد بهم بگه کمکش میکنم و بعدا خودخوری میکنم که چرا کمکش کردم و اذیت میشم

اگه هم کمکش نکنم تا مدت ها عذاب وجدان میگیرم و جوری که نمیتونم کارای روزانمو انجام بدم انقد بهم میریزم

در مقابل اگه کسی بهم خوبی کنه یا کمکم کنه هرکاری از دستم بر میاد براش انجام میدم جوری که بعد ها براش بی‌ارزش میشم!

یا مثلا با همه رفتار خوبی دارم که ناراحت نشن ولی وقتی یکی ناراحتم کنه موقع صحبت کردن بازم خوب صحبت میکنم و بعدا خودمو سرزنش میکنم

یا اگه بد صحبت کنم بازم تا مدت ها درگیر میشم و دیگه روم نمیشه تو چشم طرف نگا کنم😭

وسواس دارم ینی😱؟؟؟؟؟؟؟

شده از درد بخندی! (: که نبارد چشمت؟؟ من در این خنده پر غصه مهارت دارم🥺🖇️❤️

نه وسواس نیست باید بریدمشاوره

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه وسواس نیست باید بریدمشاوره

اخه شرایطشو ندارم😶تو این اوضاع کرونا خونوادم نمیزارن پامو از خونه بزارم بیرون😞

تلفنی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

تلفنی@DrAzartash_delneweshteh

اگه میشه شماره یه مشاور بهم بدین ممنون میشم😥

کانال فرستادم اول مشکلت بگو بهشون بعد میذاره گروه اگ نه ک مستقیم بگو مشاوره میخوای باخانم دهقان تلفنی

عزيزم در مورد ويژگي هاي شخصيت مهرطلب سرچ كن ببين مثل تو هست يا نه؟ من با چيزايي كه تعريف كردي اين او ...

اها باشه ممنون از راهنماییت😊

فک نکنم وسواس نیست ولی حتما باید بری رواندرمانی نمیتونی احساساتت رو به موقع نشون بدی 

من خودمم دارم میرم و خیلی تو این چیزا کمکم کرده

خواستی روانشناسمو بهت معرفی میکنم کارشم عالیه، جلساتمونم آنلاینه با تماس تصویری بخاطر کرونا

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍
فک نکنم وسواس نیست ولی حتما باید بری رواندرمانی نمیتونی احساساتت رو به موقع نشون بدی  من خودمم ...

اها ممنون میشم اگه معرفی کنین

کانال فرستادم اول مشکلت بگو بهشون بعد میذاره گروه اگ نه ک مستقیم بگو مشاوره میخوای باخانم دهقان تلفن ...

وای خیلی ممنونم خیلی کمکم کردی😍این ایدی که گزاشتی تو تلگرامه؟

وای خیلی ممنونم خیلی کمکم کردی😍این ایدی که گزاشتی تو تلگرامه؟

بله چنل عضوشو