2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعیین سن ازدواج

من اینجوری میدونم که حلقه رو میندازن به زنجیر بعد روی یه لیوان آب میگیرن هر تکونی که میخوره میشمرن همین که وایساد اون میشه سن ازدواج

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

تو نت سرچ کردم

در چه سنی ازدواج می کنم                                              

این روش یکی از قدیمی ترین روش ها برای فهمیدن سن ازدواج می باشد.برای شروع کار به چند وسیله نیاز دارید:1- حلقه که بهتره از طلا باشه 2- یک لیوان آب(بهتره تا نیمه اب داشته باشه) 3-زنجیر نازک طلا یا نخ                   

روش کار:ابتدا این سوره ها را داخل آب بخوانید:چهارقل،آیه 9 سوره یس پنج بار،سوره طلاق،سپس با تمرکز اسم و نام مادر و تاریخ تولد فرد رو به اب فوت کنید،بعد حلقه رو داخل زنجیر بذارید،لیوان آب رو روی نبض دست نگه دارید و با انگشت اشاره دست دیگه زنجیر رو اول سه بار به آب بزنید بعد بالای آب ثابت نگه دارید. می بینید که زنجیر شروع به حرکت می کنه و به دیواره های لیوان برخورد می کنه. تعداد برخورد رو بشمارین و این میشه سن ازدواج فرد.اگه حلقه اصلا حرکت نکنه یعنی احتمالا فرد ازدواج نمی کنه و اگه دوباره حرکت کرد یعنی دوباره ازدواج می کنه. یادتون باشه اصلا دستتون رو حرکت ندید تا حلقه خودش حرکت کنه.