2777
2789
چند سالته  چند طال پیش بینی شد برات

۲۱ ام 

۲۳ اومد البته ۴ماه دیگ میشم ۲۲

۱ سال و ۴ ماه مونده یجور میگم انگار اول فروردین میان منو میگیرن حالا اونم اول سال باشه وسط آخر خدا میدونه😭😭😭😭

ولی جدی ۲۳ سن خوبیه ها قشنگ اومده منم هنوز بچم خدایی ولی من طاقتم طاقه دیگه😭

بعد برا من کیفیت مهمتر از کمیته بقولی😂 سعی میکنم صبر کنم خوبش بیاد دوستامم همچین چیزای خوبیم تور نکردنا😂

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

۲۱ ام  ۲۳ اومد البته ۴ماه دیگ میشم ۲۲ ۱ سال و ۴ ماه مونده یجور میگم انگار اول فروردین میان من ...

برو خدارو شکر کن😂

من 23 ام سه ماه دیگه میشم 24 

حلقه واسم 25 اومده یبارم 26 

خدایا 25 باشه دیگه طاقت ندارم😢😂

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو خدارو شکر کن😂 من 23 ام سه ماه دیگه میشم 24  حلقه واسم 25 اومده یبارم 26  خدایا 25 ...

😂😂 اولش هر کدوم اومده اونو حساب کن انشالله که واسه ما اشتباه درومده باشه هرر چه زودتر بریم والا خستم ذهنم درگیره هاا درگیر

😂😂 اولش هر کدوم اومده اونو حساب کن انشالله که واسه ما اشتباه درومده باشه هرر چه زودتر بریم والا خس ...

منم درگیرم والا 

انشالله انشالله زود بریم سر خونه زندگی خودمون 😄

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
منم درگیرم والا  انشالله انشالله زود بریم سر خونه زندگی خودمون 😄

ایشااالااااااااااااااا انشالله هر چه زودتر بیای تاپیک بزنی واای بالاخره منم عروس شدم🤣😂😂😂🥰😙💛❤💗💖💝💗💞