2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توصيف جالبي بود😂😂😍😍😍😍😍

چون خودم همین حوری هستم 😂😂⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦نماینده شمالی ها 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
خب شايد شما با ي پسر شمالي شاخ و پرادعا برخورد داشتي  دليل نميشه همه اينطوري باشن🙂

نه بابا راست میگه حتی چوپاناشون هم خودشونو میگرند ربطی نداره به موقعتشون

لطفاً برای شادی روح بابای مهربونم یک صلوات بفرستید خواهش میکنم😔😔
چون خودم همین حوری هستم 😂😂⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦نماینده شمالی ها 

اووووو خوبه نماينده جان😂😍

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

اي واي😂

نميدونم والا

بازم ميگم هر جايي ادم خوب و بد داره

اخرین باری ک یه دوست پسر لاهیجانی داشتم 

برای اولین بار باهاش قرار گذاشتم 

ایییییینقد از خودش تعریف کرد اییییینقد از خودش گفت 

یعنی من کلا این شکلی بودم😶😶🤔😮😮😯😲

البته خیلی خوشتیپ و باجذبه بود ولی با اینکار خودشو از چشمم انداخت

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
اینو ما خودمون که شمالی هستیم تایید میکنیم عزیزم😂😂

زناشونم که چون بیشتر میرند بیرون همو میبینند خاله زنک😊😊اینجانب یک عدد گلستانی

لطفاً برای شادی روح بابای مهربونم یک صلوات بفرستید خواهش میکنم😔😔
اینو ما خودمون که شمالی هستیم تایید میکنیم عزیزم😂😂

اره ممكنه همينطوري باشه ولي نميشه كفت همه اينطوري ان

واسه امضات هم دعا ميكنم😘🌺

اخرین باری ک یه دوست پسر لاهیجانی داشتم  برای اولین بار باهاش قرار گذاشتم  ایییییینقد از ...

😂😂😂

اووووو خوبه نماينده جان😂😍

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩😂😂😂😂😂

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

مگه چوپانی چشه اخه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

واااا چرا اسم میزاری رو مردم خجالت نمیکشی؟خودم گیلانیم متاسفم برات هبچم اینجوری نیستیم😏

نه خجالت نمیکشم  چون هستن . ببخشا ادما باید واقعیت بگه . درسته همه جا خوب و بد داره ...درسته مهمون نوازن . اما رفتارشون تو خیلی موارد بده اکثرا تو کار جادو جنبلن . طرف لاهیجانی ها اهمیت میدن ب حجاب ولی  ولی شمالیا خیلی راحتن  حجاب توشون اکثرا صفره .بی نهایت موزی موزی کار میکنن .۹۰ درصد جونای رشت بخش کوچصفهان معتادن .

و خلاف .دقیقا عینه کوچه مرداب هست یا مراد تو رشت اکثرا معتادن .پسراشون زن دوستن البته اگ ننه هاشون بذارن . فوق العاده سیاست مدار .

نه خجالت نمیکشم  چون هستن . ببخشا ادما باید واقعیت بگه . درسته همه جا خوب و بد داره ...درسته مه ...

شهری که تو توش زندگی میکنی چه تحفه ای هس اونوقت؟

خیلی داری بی دلیل قضاوت مبکنب متاسفم برات 

تو امار گرفتی که میگی ۹۰ درصد معتادن😳اگه شمال اینقدر داغان بود چرا همه شهرا تو هر تعطیلات فرت و فرت میومدن شمال؟😳😂😂😂😂😂

معتاد هس همه جا هس ولی زیاد نیستن منی که این همه سال رشت به دنیا اومدمو زندگی کردم اخلاق مردم استانمو میدونم اونوقت تو اومدی برا من میگی مردمش فلانن مردمش بسارن

تو جادو جنبل که عرضم به خدمتتون اینجا همه دنبال فالگیرو جادو و سحر هستن من اینجا شمالی ندیدم 😂اینجام فقط پیرزنا دنبال جادو جنبلن😂

یاد بگیر اینقدر حرف اضافه نزنی عشقم😊مردمو الکی قضاوت نکن سرت میادا

قضاوت الکی نکن باشه شهر تو خوب

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4