محض اطلاعاتت جدو ابادم شمالیه . حتی خانواده شوهرم . پس قشنگ رو شمالی ها شناخت دارم . مثل شما هم تعصب بیجا ندارم .خودم شمال زندگی کردم . همه چیشون دیدم .کوچصفهان شنیدی و دیدی دیگ تو اون استان زندگی میکنی ن تنها اسمش بد در رفته واقعا پسر سالم کم پیش میاد توش باشه از اخبار روز اونجا خبر دارم مادرشوهر خودم از ترس اینکه پسرش تورشت معتادنشه زنش داد .
کوچه مرداد بگم برات ک همین جوری سرپا سرپا معتادت میکنن .درضمن اگ خوب خونده باشی گفتم همه جا خوب و بد داره . من هم با لاهیجانی ها رابطه دارم چون پدرم لاهیجانیه .هم با رشتی ها چون مادرم رشتیه ... عمه های پدرم برای استانه اشرفیه هستن .
شوهر خودمم انزلی بدنیا اومده . برادرشوهرم تو تنکابن .زن برادر خودم برای جنبازی هست و. زن عموم برای لنگرود . پس خواهشا ب من نگو.... . محل زندگی من گلستون نیست . همه جا خوب و بد داره . ولی حداقلش اینه ک کسی ب حریم نفر دیگ تجاوز نمیکنه ب ... شمالی ها مهربون هستن . دست دلواز هستن مهمون نواز هستن . ولی اکثرا دنبال جادو و فالن.از پیر گرفته تا جوونشون . نمونش خواهرشوهرای خودم و جاریام . درحدی ک بچشون مشکل روده هم پیدا میکنه میرن پیش دعا نویس .... دیگ ب من نگو ک . همهجا خوب و بد داره . مردم اگ میان شمال چون اونجا دریا داره . هواش مساعده هم ارزون تر درمیاد اونجا .وگرنه زن برادر خودم ک اونجا ۱۶ سال زندگی کرده الان بهش بگی برو شمال زندگی کن میگ نه فقط برای تفریح دو سه روزه ... بر عکس دختردایی خودم برای سنگره بکشیش نمیاد تهران .
چرا من نگفتم سنگر مردمش معتاده ؟ چرا نگفتم فومنی ها ... چرا نگفتم تالشی ها ... ادم جای خوب رو میگ خوب جای بدم میگ بد