2777
2789
شهری که تو توش زندگی میکنی چه تحفه ای هس اونوقت؟ خیلی داری بی دلیل قضاوت مبکنب متاسفم برات  ت ...

محض اطلاعاتت جدو ابادم شمالیه . حتی خانواده شوهرم . پس قشنگ رو شمالی ها شناخت دارم . مثل شما هم تعصب بیجا ندارم .خودم شمال زندگی کردم . همه چیشون  دیدم .کوچصفهان شنیدی و دیدی دیگ تو اون استان زندگی میکنی  ن تنها اسمش بد در رفته  واقعا پسر سالم کم پیش میاد توش باشه از اخبار روز اونجا خبر دارم مادرشوهر خودم از ترس اینکه پسرش تورشت معتادنشه زنش داد . 

کوچه مرداد بگم برات  ک همین جوری  سرپا سرپا معتادت میکنن .درضمن اگ خوب خونده باشی گفتم همه جا خوب و بد داره ‌. من هم با لاهیجانی ها رابطه دارم چون پدرم لاهیجانیه .هم با رشتی ها چون مادرم رشتیه ... عمه های پدرم برای استانه اشرفیه هستن . 

شوهر خودمم انزلی بدنیا اومده . برادرشوهرم تو تنکابن .زن برادر خودم  برای جنبازی هست و. زن عموم برای لنگرود . پس خواهشا ب من نگو.... . محل زندگی من گلستون نیست .  همه جا خوب  و بد داره . ولی حداقلش اینه ک  کسی ب حریم نفر دیگ تجاوز نمیکنه ب ... شمالی ها مهربون هستن . دست دلواز هستن مهمون نواز هستن  . ولی اکثرا دنبال جادو  و فالن.از پیر گرفته تا جوونشون . نمونش خواهرشوهرای خودم و جاریام . درحدی ک بچشون مشکل روده هم پیدا میکنه میرن پیش دعا نویس .... دیگ ب من نگو ک . همهجا خوب و بد داره . مردم اگ میان شمال چون اونجا دریا داره . هواش مساعده هم ارزون تر درمیاد اونجا .وگرنه زن برادر خودم ک اونجا ۱۶ سال زندگی کرده الان بهش بگی برو شمال زندگی کن میگ نه فقط برای تفریح دو سه روزه ... بر عکس دختردایی خودم برای سنگره بکشیش نمیاد تهران .  

چرا من نگفتم سنگر مردمش معتاده ؟ چرا نگفتم فومنی ها ... چرا نگفتم تالشی ها ...  ادم جای خوب رو میگ خوب جای بدم میگ بد 

محض اطلاعاتت جدو ابادم شمالیه . حتی خانواده شوهرم . پس قشنگ رو شمالی ها شناخت دارم . مثل شما هم تعصب ...

تو به این افکارت ادامه بده

اگه خانواده تو کع تو شمال زندگی میکنن چنین فکرای دارن ی خیلی معذرت میخواما قصد توهین ندارم اهل ابن کاران دلیل نمیشه همه اینجوری باشن

به هر حال هرکس یه نظری داره ولی بدون نظرت اشتباهه 

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.