2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخرین بار که دیدم سر صندلی جلو دعوا شد بچه یکی از فامیلا 2 3 سالش بود گریه کرد  پیرزن خجالت نمیکشه

یه تعارف بزن همیشه نشست هم ناراحت نشو

نمیخواد صندلی جلو رو ببره که

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

انگار صندلی جلو  صندلی پادشاهیه!!!!!!   مادرشوهرت چه عقده ای بوده!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
حالا اگه پدرشوهرتم بود میزاشتی اون مینشست یه چیزی ولی مادرشوهر اخه بشینه جلو که چی 

مرد سالار🙄🙄

مادر و پدر چه فرقی دارن؟

من ک عقب میشینم بخاطر بچه. دخترم همیشه صندلی جلو هست.هیچ مدال و جایزه ای ام کسی نگرفته بابت جلو نشستن

ولی پدر شوهر ما رشوهر رتبه شون یکیه

حق با شماست ، من وقتی باهم میریم بیرون اگه پدرش باشه میگم بفرمایید جلو ولی مادرشو هرگززززر

من به هر دو میگم اینطوری راحت ترم وقتی ادم جلو مبشبنه از پشت هی ادمو ریر نظر میگیرن ولی پشت راحت ترم

ما هفته ای سه چهار بار میگه ببریدم  اولای عروسیمون ک هر شب بود 😑

جااااانمم

بابا خیلی پرواند  حق داری منم بودم حالا ک فکرش میکنم بدم میومد 

ولی خانواده شوهرم خداروشکر خیلی مراقب زندگیمونن هیچوقت سر هیچی سنگ جلو پامون نمیندازن بارها شده بخاطر من شوهرمو دعوا کردن ک اذیت خانمت نکن 

عزیزم دلم اشکالی نداره مادره کوتاه بیا بخاطر همسرت بخاطر زندگیت هرحرفی زد فقط لبخند بزن وهیچی به همسرت نگو زندگیت روبا همچین حرف هایی خراب کن چرا خونه ی پدرت نری اونم نره اتفا قا برید ولی دوست خوبم خواهر گلم بعضی از مواقع ادم باید صبوری کنه❤😘

چرا اخه ؟ من مادرشوهرم نامزدم بودم نمیزاشت پشت بشینم میگفت جای زن پیش شوهرشه🙄

میگفت چون تو تعارف میکردی که مامان بفرما جلو ایشون حتما نشستن یک تعرف خشک و خالیم نکردن 

کار مادرشوهرشم زشت بودکه سخن چینی میکنه