2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 72 پست

مادرم مادرشوهره بخدا اگه بتونه همچین حرفایی بزنه این ادما فکر نمیکنن زندگی همون بچه خودشونو به گند میکشن عین بچه های 2 ساله سر صندلی جلو قهر میکنن

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم پدر یا برادرم باشه میرم عقب یا پدر شوهرم 

ولی بابام یا پدر شوهرم میگن راحت باشید نمیذارن من خجالت میکشم جلو  بشینم وقتی مرد بزرگتر هست 

ولی در کل اصلا نباید ب خودشون اجازه میاد ن ب این موضوع فکر کنه ب زبون بیاره مادرشوهرتون  مگه زندگی پسرشو دوست نداره 

اونا ناسلامتی بزرگترن ولی بچگانا تر از ماها برخورد میکنن 

عجیب آدمیه بردین خانم رو بیرون هنوز دعوا هم بینتون راه انداخته ، ما هم احترام میزاریم به بزرگتر و خودمون عقب میشینیم ولی اگه بزرگتر بزرگتر باشه اینجور دعوا نمیندازه برا جلو نشستن

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

ما هم هميشه وقتي بزرگتر از ما هست عقب ميشينيم

ولي از زماني كه ازدواج كردم خودم تو شرايطم دلم نميخواد وقتي خودم هستم هيچكي پيش شوهرم بشينه تو دلم دلخورم واسه همينم اصلا دلم نميخواد با خونواده اونا بيرون برم

ولي خوب بازم رعايت ميكنم ديگه

خدایا دوستت دارم
محبت شوعر رو از پسراشون توقع دارن

والا به نظرم ذات خراب هم بی تاثیر نیست مادر منم محبتی از پدرم ندید ولی ازش برنمیاد این حرفا

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

ما هم رسممونه كه بزرگتر جلو بشينه يه نوع احترامه ولي خداروشكر مادرشوهرم هميشه پشت ميشينه ميگه شما جووني د خودتون پيش هم بشينيد هر كاري ميكنم جلو نمياد مامان منم بيشتر وقتا پشت ميشينه اخه اين كه اصن دعوا نداره😕

فرهنگ شما و مادرشوهرتون دوتا فرهنگه که درک کردنش برای طرفین سخت شده .شما هم قصد بی احترامی نداشتی ...

من کلا مادر همسرم را میذارم جلو بشینه .اگه هم دوست همسرم که اقا هست سوار بشه اون هم جلو میذارم بشینه .

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
واقا چیز مهمی نیست که ادم به خاطرش دعوا کنه بعدشم مگه مادرشوهر چند وقت یه بار باهامونه

بنظر من کلا  نباید جلو نشستن و واسه خودمون بزرگ کنیم چون اونجوری انگار یه رقابت به وجود میاد که   کی میتونه  صندلی جلو بشینه ..

و اگه بشینه میدونه که داری حرص میخوری...

پس  عادی رفتار کن ...

ما هفته تی سه چهار بار مه ببریدم  اولای عروسیمون ک هر شب بود 😑

کلا اهمیت نده مگه صندلی جلو وعقب چه فرقی داره اگرم که از خودت بخوای به خواطر این موضوع نقطه ضعف نشون بدی دیگه هر وقت بری بیرون دعواست