2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 72 پست
چرا اخه ؟ من مادرشوهرم نامزدم بودم نمیزاشت پشت بشینم میگفت جای زن پیش شوهرشه🙄

چرا میگی پدرشوهر جلو بشینه اشکال نداره، مادرشوهر بشینه اشکال داره🥴

مادرشوهر منم نمیشینه جلو 

میگه سرگیجه میگیرم بدو میره عقب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟؟؟ 🤕 چرا پدرشوهر مهمتره؟ 

پدر شوهر مهمتر نیست ، ولی چون پدرشوهر کرم کمتری نسبت به مادشوهر میریزه عروس تمایل داره تعارف کنه بفرمایید ولی مادرشوهر نه باید عقب بشینه عروس جلو

گناه من سادگی بود .
مرد سالار🙄🙄 مادر و پدر چه فرقی دارن؟ من ک عقب میشینم بخاطر بچه. دخترم همیشه صندلی جلو هست.هیچ مد ...

نه خب مرد سالار نیستم‌اتفاقا ولی پدرشوهرم بزرگه و اینکه باهاش رودوایسی داره ادم بیشتر ولی مادرشوهر همجنس ادمه درک میکنه ادمو . منم مادرشوهرم وقتی مامانش دنبالشونه جلو میشینه . کلا طرف ما اصلا از این رسمی که بزرگتر جلو بشینه نداریم . فقط پدرشوهرمو‌میگم وگرنه من برادرشوهرمم باهامون‌میاد بیرون میره پشت میشینه بنده خدا با اینکه بش میگم بشین جلو میگه نه پشت راحترم نمیاد جلو

. بحث فرهنگم هست ی مقداری 

چرا میگی پدرشوهر جلو بشینه اشکال نداره، مادرشوهر بشینه اشکال داره🥴 مادرشوهر منم نمیشینه جلو  ...

خب طرف ما اصلا اینجوری نیست هرکی تو ماشین خودش پیش شوهرش میشینه . ولی پدرشوهر ادم‌باش رودوایسی داره تعارف میزنه بش

ما اصلا وقت نکردیم پیاده شیم که بخوام تعارفش کنم رفتیم دم درشون اونام وایساده بودن منتظر ما ک سوار ش ...

ببين مادر شوهر اين پسر بزرگ كرده خيلي بهتر از تو ميشناستش اون قدر كه با وجود خوبي كه شما كردين اراده كنه با ي حركت شما رو به دعوا ميده

پس با اين ادم سر لج نشو اون پسر از مادرش حرف شنوي داره سنگر خالي كني نباشي با دو كلمه شوهرتو ازت ميتونه دور كنه

پس زرنگ باش به جاي لجبازي دعوا با شوهرت اين قدر مهربون باش كه هيچ كس نتونه بينتون بياد 

خدایا دوستت دارم
ما هفته ای سه چهار بار میگه ببریدم  اولای عروسیمون ک هر شب بود 😑

اوففف خدا بهت صبر بده 

منم اوايل زندگيم شوهرم ميگفت هر شب بريم خونه مامانم منم خسته شده بودم ولي صبوري كردم باهاش حرف زدم كم كم عادت كرد به خونه خودمون 

ي چيزايي بايد با صبوري ارامش صحبت بهانه اوردن اينكه كاري داري ميشه درستش كرد ولي صبوريييييي ميخواد

خدایا دوستت دارم