2777
2789
خخخخخ قبل از ازدواج به مامانم میگفتم سوپ شام نیست و الان خودم سوپ میپزم برای شام 😂همسرم کرونا داره ...

منم به مامان مبگم خخخخ

البته مجردم😂🤦🏻‍♀️

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زمینی آبپز که بدمزست خداییش اما ماکارونی عالیه اگه بتونم از اینجا برم بیرون حتما درستش میکنم ممن ...

چرا سیب زمینی ابپز با تخم مرغ ابپز و خیارشور و گوجه و نمک و فلفل و سس سفید خیلییی خوشمزه میشه 

اخ دلم خواست😁😍

👀💛
چجوریه؟

اول پیازداغ درست میکنی ومرغ روباهاش قشنگ سرخ میکنی بعد نمک وزردچوبه و یه کم فلفل سیاه میزنی بعد رب گوجه میزنی بعدم سبزی هاش که گشنیزو کرفس وشنبلیله خشک یه کم میریزی و آب میریزی ومیذاری باحرارت کم بپزه وسطای پخت یه پیاله کوچیک زرشک میریزی و لوبیا رو هم جداگونه میپزی وبهش اضافه میکنی و قشنگ میذاری جا بیفته اینقد خوشمزه است من که عاشقشم.😋

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢