2777
2789

بارها بین دوستام دیدم برای اینکه پسری که باهاش تو رابطه هستن رو از دست ندن زیر بار همه چی میرن میکن ناراحتشون نکنیم ی وقت عصبی نشه ی وقت ازمون فاصله نگیره همه ی حرفای زورشونو تحمل میکنن مثلا با دوستم و دختر عمش رفتیم بیرون پسره زنگ زد بعد دوستم نخواست دختز عمش بفهمه با کسی هست رد تماس داد به پسره پیام داد نمیتونم صحبت کنم دختر عمم هستش همزمان عکس هم فرستاد که الان بیرونه با ما که باورشم بشه حالا دو روزه قهره باهاش تو به من خیانت کردی و رابطمونو خراب کردی سر ی چیز الکی بعدش دوستم براش توضیخ داد عکسم فرستاد باهاش کنار اومد اما پسره هنوز قاطی میکنه سر این بعد به من گفت گفتم من باشم میگم اقا دو روزه دارم برات توضیخ میدم ثابتم کردم برام عزیزی دوست ندازم رابطمون خراب شه باهات دارم کنار میام اما دیگه خیلی داری تند میری و به من توهین میکنی گفت نههههه من اینو بگم میزاره میره واقعا من تعجب میکنم من خیلی تند پیش میرم یا دوستم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه من دوستی داشتم پول خرج میکرد😂به علاوه ی ....

منم بهش گفتم این کارا چیه

چرا ارزشتو میاری پایین رابطشو باهام قط کرد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

متاسفانه همه تون... دخترا دیگه برای خودشون ارزش قائل نیستن وگرنه خودشونو درگیر دوستی نمیکنن کسی که قصدش ازدواجه بی چک و چونه میاد جلو 

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

یا مثلا من خودم با کسی توی رابطه بودم بعدش اون دو سه بار برام تعریف میکرد سر کار قلدری مبکرد من گفتم که واقعا برام قابل درک نیست کسی توی محیط کاری ایطور باشه و بنظر خودت فکر نمیکنی کارت اشتباه بوده گفت نه گفتم من نمیتونم ایطور اونم گفت باشه بچه ای بای

دوستتون اشتباه می کنه اجازه می ده اینطوری طرف تحقیرش کنه...

برام واقعا عجیبه مردای ایرانی نه تنها تو ازدواج زور می گن خیلی هاشون حتی تو دوستی هم دارن همین کارو می کنن...

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

من یه دوستی دارم پسره بهش گفته بود برو دماغتو عمل کن اینم میخواست عمل کنه 

ب من همچین حرفی بزنه همچین میزنم دماغش بره تحت عمل جراحی خطرناک

آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمیکنم... چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم...