2777
2789
نه مامان بابای من دکترن پرستاری رو میپسندن سختم به اون صورت که میگن نیست الان تو تبریز مثلا بهیاروکم ...

ببخشید رتبتونو میگین البته ببخشینا چون شنیدم امسال با دوازده هزار سراسری دیگ قبول نشدن انچنانی درسته؟

با این وضعیت هیچی نمیشم 

برا کدوم شهری راسش امسال شانس ما هم کنکور سخت بود هم خیلی پذیرش دخترا رو کم کردن من شنیدم با 12000 دولتی هیچی خوب حتی میکروب و اینام نیاوردن حالا شاید شما شانستون بالا باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید رتبتونو میگین البته ببخشینا چون شنیدم امسال با دوازده هزار سراسری دیگ قبول نشدن انچنانی درسته ...

من رتبم۷۸۰۰منطقه یک بود سراسری فقط پرستاری تبریز زدم قبول نشدم اره امسال ناعدالتی زیاد بود منم شنیدم 

من رتبم۷۸۰۰منطقه یک بود سراسری فقط پرستاری تبریز زدم قبول نشدم اره امسال ناعدالتی زیاد بود منم شنیدم ...

خدا لنتشون کنه😭شما روزی چن ساعت درس میخوندین

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
افتضاح ب پسرا خیلی بیشتر سهمیه داده بودن

اون اره ولی کلی سهمیه هست دوستم باباش سربازیم نرفته باپول براش سهمیه خریدن با کشوریه۶۰هزار پزشکی آزاد تبریز که منطقه بک تا۱۱۰۰میگیره آورده 😑😑😑😑😑

پسرام که هیچ 😔

من از دهم واقعیتش خوندم سال دوازدهم از وقتی کرونا اومد روزی ۱۲ساعت چون تعطیل بودیم ولی روزایی که انل ...

من‌ دهم هیچی بلد نیستم تازه... بنظرت میتونم چیزی بیارم؟ 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
اون اره ولی کلی سهمیه هست دوستم باباش سربازیم نرفته باپول براش سهمیه خریدن با کشوریه۶۰هزار پزشکی آزا ...

یااااااا خدااا جدی میگی ب نظرت با رتبه ده هزار یزدرستاری روزانه میارن؟؟

من‌ دهم هیچی بلد نیستم تازه... بنظرت میتونم چیزی بیارم؟ 

ببین کنوکر درس هست ی بخش زیادشم شانسه من دوستاییم ت کنکور رتبشون از من بهتر شد ک سه ساله دبیرستان من معلم خصوصیش بودم