2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه نیومده اومده که جواب انتخاب رشته ها

میدونی رستم ریاضی بود رتبمم 3000تقریبا خوب بود ولی مهندسیای ریاضی رو نخوندم ینی بم گفتن هم سخته هم اخرش بیکاری بین حسابداری و مهندسی بهداشت حرفه ای یکیو زدم اونم مهندسی بهداشت درامد حالا همه دوستام مهندسی میخونن من افتادم با تجربیا😁

برا دخترا گمونم سخت ترم هس 

اینجا ایرانه تا جون نکنی نون حلال نمی تونی بدست بیاری 

بعدم اگه چسان فیسانی نیا این رشته 

ما‌همیشه سر تا پامون خاکیه و به قول بقیه قلدریم چون تا اینجوری نباشیم نمی تونیم با کارگرا کنار بیایم

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اینجا ایرانه تا جون نکنی نون حلال نمی تونی بدست بیاری  بعدم اگه چسان فیسانی نیا این رشته  ...

من خودمم الان مهندسی Hseزدم اگ کار گیر بیارم باید قلدر باشم چون اونم کارش ت صنایع س

چی میخونی شما؟

من امسال کرونا گرفتم یه ماه مونده به کنکور بیمارستان رفتم زحماتم به باد رفت فکر کنم اه اون پسر بود

پرستاری آزاد تبریز اوردم ولی مرخصی میگیرم واسه رشته های دیگه بخونم

خانوادمم زیاد با پرستاری حال نمیکنن😐😐😐😐

میدونی رستم ریاضی بود رتبمم 3000تقریبا خوب بود ولی مهندسیای ریاضی رو نخوندم ینی بم گفتن هم سخته هم ا ...

اشکال نداره من تجربی ام ولی توی خوابم هم رتبه 3000 نمیبینم با این طرز درس خوندنم😑

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
من امسال کرونا گرفتم یه ماه مونده به کنکور بیمارستان رفتم زحماتم به باد رفت فکر کنم اه اون پسر بود ...

راستش منم پرستاری رو خیلی خانوادم برا دختر نمیپسندن شغل سختیه و زحماتتم دیده نمیشه در حالی ک معلوماتت در حد دکتره ولی اصن مثل اون بات رفتار نمیکنن ب نظر منم بشین ی سال دیگ بخون انشالله امسال شانس بات باشه

اشکال نداره من تجربی ام ولی توی خوابم هم رتبه 3000 نمیبینم با این طرز درس خوندنم😑

من ریاضی بودم روزی 4ساعت میخوندم تجربی سخت تره خیلی یکیو میشناسم س برابر من میخوند ت تجربی شد 9000

راستش منم پرستاری رو خیلی خانوادم برا دختر نمیپسندن شغل سختیه و زحماتتم دیده نمیشه در حالی ک معلومات ...

نه مامان بابای من دکترن پرستاری رو میپسندن سختم به اون صورت که میگن نیست الان تو تبریز مثلا بهیاروکمک بهیار هست پرستار زیاد کار نداره شیفت شبم از روز راحت تره ولی میگن وقتی میتونستی چرا بری یه رشته دیگه 

ممنونم عزیزم😍😍😍