2777
2789
عنوان

ایا قطره پدی لاکت باعث اسهال میشه

4074 بازدید | 11 پست

سلام دوستان نی نی من پس فردا ۳ ماهه میشه ۴شنبه اون هفته بش پدی لاکت دادم ب تجویز دکتر ۵ قطره اسهال شد گفتم شاید اتفاقی بوده دوباره فرداش دادم بازم اسهال شد مصرف قطع کردم اما تعداد دفعاش از اون روز خیلی زیاد شده از دیروز تا حالا هم هر بار شیر میخوره بعد شیر خوردن دفع داره ک شل ابکیه ولی حجم کم واقعا نمیدونم چی کارکنم همه جا هم بسته تعطیلیه فقط شیر خودم میخوره تورو خدا کمکم کنید😭😭😭😭😭

خدایا خودت همه فرشته های قشنگ رو در پناه خودت حفظ کن ...❤️🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میدادم ولی اسهال نمیشد.داروی دیگه ای نمیدی.من دخترم سرماخورده بود بردم دکتر دارو داده بود دخترم ...

نه قبلا کولیکز میدادم اما وقتی پدی لاکت دادم دیگ اون قطع کرده بودم الانم گریه اینا نمیکنه فقط اینطوریه 

البته پدی لاکت چربه شاید به خاطر چربیش اسهال میگیره 

من هیچی لبنیات نمیخورم این چند روزه حتی شیر هم نخوردم شاید

من هیچی لبنیات نمیخورم این چند روزه حتی شیر هم نخوردم شاید

بچت به لبنیات حساسیت داره؟اگه داره کلا باید هر چی که لبنیات داخل استفاده شده حذف کنی عزیزم مثل کیک و بیسکوییت و ..حتی گوشت گاو .اگه تا یه سال رعایت کنی خوب خوب میشه 

⚘⚘ خواهش میکنم برای حاجتم یه صلوات بفرستید ممنونم.⚘⚘