2777
2789
عنوان

خیلی سخته بدون همسر برم زایمان

230 بازدید | 7 پست

من بارداری پرحاشیه ای داشتم 10روز آخرشم که دیگه نگید تست کرونای همسرم مثبت شد خدارو شکر حالش چندان بد نیست تست من منفی بود از اونجایی که پدر و مادرم سنشون بالاست تو خونه خودمون رو قرنطینه کردیم.

من تاریخ زایمان رو کمی جابجا کردم

شنیدم دوره انتقال 14 روزه گفتم  این مدت بگذره بعد با همسرم بریم برای زایمان انشالا چون یه شهر دیگه باید برم یکساعت راهه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مامانم همش داد و بیداد می‌کنه که اون کجا میخواد بیاد منظور همسرمه،من و بابات میبریمت

واقعا سختمه پیش بابام که معذبم اصلابعد دوست دارم همسرم کنارم باشه 

خوب ماسک و شیلد میزنه اتاق هم خصوصی هست و 14 روز هم گذشته 

خیلی دلم گرفته به نظرم به غربت بدی داره بدون بالای بچه زایمان کردن

@نی_نی_یار_2     لغو کاربری میخوام    

خیلی زشته وسط تامیک بفبه

میتونید خودتون تاپیک بزنید

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

نه جون پدر و مادرت رو بخطر ننداز .پدر ومادرا اگه کرونا بگیرن خیلی عذاب میکشن خیلیاشون بخاطر بی توجهی بچه ها و نوه هاشون تو این کرونا فوت شدن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
حالا مامانم همش داد و بیداد می‌کنه که اون کجا میخواد بیاد منظور همسرمه،من و بابات میبریمت واقعا سخت ...

همسرتون مجدد تست بدن و اگر انشالله منفی بود باهاتون بیان. اگر هنوز ویروس توی بدنشون باشه برای شما خیلی خطرناکه. دیگه کار از غریب و غربت گذشته دوست عزیز. باید به فکر جون خودمون و عزیزانمون باشیم. انشالله که به سلامتی و بدور از نگرانی فارغ بشی

2790
2778
2791
2779
2792