2821
2789
عنوان

مدیوم شدن

535 بازدید | 26 پست

سلام بچها تا حالا با مدیومی ارتباط داشتین ؟ یا مدیوم هستین ؟ برای باز شدن چاکراها چیکار کردین ....بیایین درمورد ماورا هر اطلاعاتی دارین بدین ....راستش من حس میکنم ی چیزایی خیلی ریزی رو تا الان میترسیدم ولی میخام تقویتش کنم و مدیوم بشم 

تو زیبا ترین آرزویی منی 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خیلیا بعدا پشیمون شدن من شنیدم سمتش نری بهتره

ببین اگ یک دفعه بری سراغ چاکرا هفتم ک چشم سوم خطر داره چون چاکرا اول باز نیست میتونند انرژی ت بگیرن ..اگ از چاکرا اول شروع کنی همه چیز اوکیه 

تو زیبا ترین آرزویی منی 
مدیوم شدنی نیست باید از اول باشی  از وقتی به دنیا میای

خب منم همون حس ریزها رو دارم احتیاج ب تقویت داره ...‌صدا گریه ک منبع نداره میشنوم .....صدا در زدن .....گاهی سایه ...‌‌حس شیشم فوقالعاده قوی....احساس ادما ....البته اینا در حد کمه 

تو زیبا ترین آرزویی منی 
خب منم همون حس ریزها رو دارم احتیاج ب تقویت داره ...‌صدا گریه ک منبع نداره میشنوم .....صدا در زدن .. ...

میتونی بگی من چندسالمه. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
2828
2791
2779
2792