2777
2789
عنوان

😭😭😭😭شوهرم ،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 8707 بازدید | 286 پست
به پدرش بگه غلط کردم برگرده حتی زیر دست پدرش کتک بخوره باز بهتر از اون شوهره هست ...باز پدرش روزی مم ...

چمیدونم‌ولا.میگه گوشیاشون خاموشه

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به پدرش بگه غلط کردم برگرده حتی زیر دست پدرش کتک بخوره باز بهتر از اون شوهره هست ...باز پدرش روزی مم ...

خسته شدم هی جا ندارم برم هیج تکیه گاهی ن پدر  ن شوهر

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
خسته شدم هی جا ندارم برم هیج تکیه گاهی ن پدر  ن شوهر

خونتون ک بلدی یواشکی شوهرت برو پیش بابات

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
مردک عتیقه یه ذره اطلاعات ج ن س ی هم نداره کدوم زنی با این حرکت ارضا میشه اخه

فقط  تنها چیزی ک فکر میکنم اینه برده جنسیش هستم میاد  کار خودشو  میکنه بعدش  مثل دستمال پرتم میکنه خستم کرده  هرشب هرشب یبارم  بهم اهمیت  نداده عفونت گرفتم  ولی هیچی  نمیفهمه

دلم برات اتیش گرفت استارتر بااین سن کم😔😔😔قلبم فشرده شد تو رو خدا شده به پای خانوادت بیوفتی بیوفت هرکار کنی پدرت شرف داره به این ادم یه مدت سرزنش میشی تموم میشه من یک ساله اقدادمم نشدم باردار شوهرم به روم نمیاره همچین کاریو نکن استارتر توهنوز خیلی بچه ای خواهرمن ۱۷سالشه هنوز اشپزیم یاد نداره برسه به اسنکه شوهرداری کنه برات خیلی ناراحتم تو رو خداازاین به بعد عاقل باش نزار بیشترازاین نابودبشی

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
مگه نمیگی شوهرت مست میکنه تو رو میزنه این بار مست کرد و زدت برو پزشک قانونی شکایت کن چون مست بوده بی ...

😭😭😭 نمیتونم تنها برم جایی

مگه نمیگی شوهرت مست میکنه تو رو میزنه این بار مست کرد و زدت برو پزشک قانونی شکایت کن چون مست بوده بی ...

دقیفا هروقت دیدی کبود شدی اولین فرصت برو پزشکی قانونی اونجا هم داد و هوار کن کلی گریه و التماس که نجاتم بدین بالاخره یکی دلش میسوزه طرفتونیگیره ...تروخدا حقیر نباش

میشه بری پزشک قانونی برای طلاق اقدام کنی و مهریت رو بزاری اجرا. و سعی کنی مستقل شی. بهر حال باید تلاش کنی اگه میخوای زندگیت بهتر شه

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
دلم برات اتیش گرفت استارتر بااین سن کم😔😔😔قلبم فشرده شد تو رو خدا شده به پای خانوادت بیوفتی بیوفت ...

بخدا قسم از از الان   قلب درد گرفتم  چهرم شکسته شده

منم دلم میخواد خلاص بشم  ولی  وقتی تیکه گاهی ندارم

ببین دخترم هر طور شده خودتو به خانواده ات برسون هر طور شده. هر طور که شده. نگو منو ترک کردن نمیخوان خط شونو عوض کردن. وقتی خودتو رسوندی همه چیز رو تعریف کن. همه چیز رو. سیر تا پیاز و بی سانسور. فقط خودتو به خانواده ات برسون 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗