baranباران مدیر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 303 عنوان جدایی یا ..... | مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 60 پست همسرمن تا یه چیزی میشه بجای حلش میگه جداشیم.الان ۴ساله ازدواج کردیم و هرچی میشه میگه طلاق.دیشب دسش خورد یه فایلی که دانلود کرده بودم پاک شد.منم قاطی کردم(چون فشارجدایی پدرومادرمم رومه)بهش گفتم چراپاک کردی؟گف مگ بچم.من پاک نکردم.خودش رفت.گفتم اره تونمیفهمی. اونم قاطی کردو دیگ قهرکرد.بعدا ک فهمیدم اشتباه کردم رفتم پیشش و باهاش حرف زدمو اینا.گفت گمشواونورو کلی توهین کرد.بعدم به خانوادم توهین کرد.منم به خانوادش توهین کردم.گفتم اگه نمیخوایم چراموندی.گفت مهرتوببخش طلاقت میدم.الانم چون کارش ماموریتیه رفته سرکار فعلا.پیام داد مهریتو ببخش اومدیم بریم محضردنبال کارا. 1399/08/13 | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baranباران مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 303 مثلا میخواد چیو تلافی کنه 😐🙄 اینکه بهش گفتم نفهم رو با صیغه نامش تلافی کنه
flurans1373 عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 3653 میگه چون توروخط قرمزم پاگذاشتی.میخام تلافی کنم منم روخط قرمزت پابزارم ببینم خوبه بگو ری د م تو خط قرمزت بی ادب خدایی زن صیغه کردن برابر فوش دادنه
baranباران مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 303 تهدید به جدا شدن اوایل ناشی گری زیاد دراوردم.ولی کم کم شخصیتم رشدپیداکرد.۱۹سالم بود باهاش ازدواج کردم.فکرکردم هرچی بیشتربهش بچسبم بهتره اما کم کم دارم یچیزتیی یادمیگیرم
alone_nazanin عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 1699 اینکه بهش گفتم نفهم رو با صیغه نامش تلافی کنه ببخشید ولی همسرت خیلیییی بچستاااا خیلییییی حالا واسه حفظ ابرو تو کوتاه بیا خودت این چیزارو یادش بده
baranباران مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 303 مگه دست اونه؟ قاضی تعیین میکنه نذار برات تصمیم بگیره مادر پدرتم جدا شن خودت ... اره برای زندگی بعدا قطعا.اما واقعادلوجرات اینوندارم تنهایی راه بیفتم تودادگاها دنبال اجرای مهر
baranباران مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 303 منتظر حامی نباش ۲۳سال ام کوچیک نیست ضعف نشون بدی زندگیتو باختی میترسم😔😔😔
عسل412 عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 9132 اره برای زندگی بعدا قطعا.اما واقعادلوجرات اینوندارم تنهایی راه بیفتم تودادگاها دنبال اجرای مهر دیده انقد ساده ای راحت میگه طلاق بگیر اگه وکیل بگیری بهتره
baranباران مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 303 بگو ری د م تو خط قرمزت بی ادب خدایی زن صیغه کردن برابر فوش دادنه واس اینک برابر فوش دادنه ازنظرش میخاد اونم روخط قرمزم پابزاره😒
baranباران مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 303 ببخشید ولی همسرت خیلیییی بچستاااا خیلییییی حالا واسه حفظ ابرو تو کوتاه بیا خودت این چیزارو یادش بده اون اگ حرف گوش میداد ک الان اوضام این نبود.راه گذاشته که یا طلاق با ۲۰۰میلیونو انتخاب کنم یا ادامه زندگی بشرط تلافیش باصیغه نامه
baranباران مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 303 دیده انقد ساده ای راحت میگه طلاق بگیر اگه وکیل بگیری بهتره این چیزا ترس داره برام.وکلی هزینخ
behi1981 عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 253 ۵شنبه وقت مشاوره دارم اما خیلی نااروم بودم اومدم باشماهاحرف بزنم قبلش ایشالامشکلت حل میشه ولی مشاور باید خوب باشه هرکسی بدردنمیخوره