2777
2789
عنوان

جدایی یا .....

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 60 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اگ مهریه بخام که طلاق نمیده

تو دوس داری طلاق بگیری؟ حالا یکم بترسونش مردا اولش پررو بازی درمیارن بعدش ک بفهمن توام جدیی   حساب کار دستشون میاد  اگه دیدی خیلی دیگه گیر میده ب جدایی مهریه تو بذار اجرا چون حقته   بعدشم اونه ک اول داره میگه طلاق ،

نه اهل خیانت نیس.خیلی امتحانش کردم.

اخرین بار که اشتی کردیم خط قرمزامونو مشخص کردیم.

اون گفت خط قرمز من اینه که بهم توهین کنی و فحش بدی

منم گفتم خط قرمزمه که راجب زن حرف بزنی

چون قبلنا راجب زن دوم شوخی میکرد

یه حدود ۵ماهیه جفتمون تقریبا رعایت کردیم

امااینسری من چون بهش تندشدمو گفتم نفهم بهش برخوردو بهم گفت حالا که تورو خط قرمزم پاگذاشتی به شرطی تواین زندگی میمونم که منم روخط قرمزت پابزارموتلافی کنم.یعنی برم صیغه کنمو صیغه نامشوتوببینی نه اینکه پنهون کنم.تا روخط قرمزتوام پاگذاشته بشه.

تو دوس داری طلاق بگیری؟ حالا یکم بترسونش مردا اولش پررو بازی درمیارن بعدش ک بفهمن توام جدیی & ...

نمیدونم.خیلی میترسم ازجدایی.چون پدرومادرمم دارن جدامیشن.هیچکسوندارم که حامیم باشه.خونه پدرومادری برام نمونده.😔😔😔😔

نمیدونم.خیلی میترسم ازجدایی.چون پدرومادرمم دارن جدامیشن.هیچکسوندارم که حامیم باشه.خونه پدرومادری برا ...

تمام سعی وتلاشت رو بکن که مشکلو حل کنی وبمونی سرزندگیت اینا مشکلی نیست که آدم زندگیش رو خراب کنه کاشکی یه مقدار باتحمل بیشتری رفتارمیکردید که خط قرمز همسرتون رو زیرپا نمیزاشتید.

نمیدونم.خیلی میترسم ازجدایی.چون پدرومادرمم دارن جدامیشن.هیچکسوندارم که حامیم باشه.خونه پدرومادری برا ...

مهریتم ببخشی نمیتونی بری جایی حداقل مهریه تو بگیری میری جدا زندگی میکنی ، 

خیلی ببخشید که دارم انقدر راحت میگم

ولی خیلی بهش رو دادی و شخصیت خودت رو آوردی پایین من اگر شوهرم یه‌بار چنین حرفی بزنه از خونه پرتش می‌کنم بیرون

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

تمام سعی وتلاشت رو بکن که مشکلو حل کنی وبمونی سرزندگیت اینا مشکلی نیست که آدم زندگیش رو خراب کنه کاش ...

قبول دارم جدیداعصبی شدم.چون طلاق پدرمادرم هست.ازطرفی خودمون توگیرودارن مهاجرت بودیمو استرس اون.خیلی عصبیم کرده بود.اما همسرمنم به یه باد بنده.تایچیزی میشه میگه طلاق.