2821
2789
عنوان

پوستتتتتت

137 بازدید | 20 پست

دوستان ١٢ روزه دارم قرص راكوتان مصرف ميكنم لبام ب شدت خشك شذه و هي حوش ميزنم جوش چركي و زير پوستي خيلي درد ميكنن چرا ب جاي اينكه خوب شم بدتر حوش ميزنم؟؟

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎

وااا ملت راکوتان میخورن ک جوش نزنن 😱😱

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این قرص مخصوص جوشه 

اره میدونم ولی تاحالا نشنیده بودم کسی بخوره جوش بزنه 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

من تا نزدیک ۱ ماه و نیم همین طور بودم بعد پوستم خوب شد 

الان بازم مصرف ميكني بعد قطعش دوباره جوشا بزميگرده نه؟

دكترم واسم نوشته جوش ميزنم:/

بادکترت صحبت کن تا واست عوض کنه احتمالا بهت نساخته

خواهر شوهر من خورد یه پوستی پیدا کرد آیینه ولی اونم به شدت لباش ترک میخورد ولی جوش جدید فکرنکنم،اگرم ...

ديگ جوش نزد؟