2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 38 پست
ارعه🙈 اولي ٤سال و شيش ماه دومي ٣سال و ٢ماه سومي ٢روز ديگ دنيا مياد😂

واااای

جونم 

تو عالیی

الهی با سلامتی دنیا بیاد. باز پشتش داداشش رو بیار.

بعد یه استراحت کن، دوباره دوتای بعدی.

خدا الهی به خودت و عزیزات سلامتی بده و با آرامش بتونی بچه های زیاد خوب(با کیفیت و پر کمیت) بزرگ کنی

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای جونم  تو عالیی الهی با سلامتی دنیا بیاد. باز پشتش داداشش رو بیار. بعد یه استراحت کن، ...

وايييييي نه ديگ سه تا بسهه😂😂😂

مرسيي عزيزدلممم بازممم به انرژي ك تو بهم دادي بقيه ك غر ميزنن بهمم 

الهي هر چي ارزوي خوبه مال تو باشه 

خيلي گلي

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 
وايييييي نه ديگ سه تا بسهه😂😂😂 مرسيي عزيزدلممم بازممم به انرژي ك تو بهم دادي بقيه ك غر ميزنن ب ...

قربانت

کیف زندگی به بچه هاست.

من شوهرم خییییییلی بده. مشکل روانی داره. ولی من همه نشاط و خوشی زندگیم بچه هان.

اگه سن و شرایطم اجازه میداد تا جایی که میشد بچه نمکی میاوردم😅

موقع زایمان برا منم دعا کن. من ریحانه ام. یه لیلا هم داریم که طفلک چندین ساله منتظر بچه است. دعا کن دامنش سبز شه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
قربانت کیف زندگی به بچه هاست. من شوهرم خییییییلی بده. مشکل روانی داره. ولی من همه نشاط و خوشی زندگ ...

عزيزممم خيلي ناراحت شدم انشالله همسرتون خوب ميشن دلت روشن باشه 

حتما براتون دعا ميكنمم يادم نميرهه😍😍😘😍😍

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 

خیلی سخته ولی اگه بدنت قویه خوبه، با هم بزرگ میشن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

من دقیقا شرایطی که میگی بودم ...وقتی دختر اولم ۷ماهه بود من یه ماهه باردار بودم .‌الان دخترام باهم ۱۵ ماه فاصله سنی دارن ...اصلا اصلاااا ابداا پشیمون نیستم خیلییی عالیه بازم زمان برگرده عقب زودتر اقدام میکنم .....اولش همه گفتن خوب کاری نکردی ولی الان میبینن دخترام چقد همبازی همن و عاشق هم ..پشیمون میشن از حرفشون ..بنظر من همون اول سختی بکشی بعد راحت بشی ...الان نزدیک ۵ و۶ ساله هستن منم سومی رو اقدام کردم و باردارم .‌

با این تفاوت که من دخترام ۲۰ سالگی اوردم 

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
عزيزم من سنم كمه وقتي دخترم حدودا ٩ماهش بود حامله شدم  يكسال و سه ماه با هم تفاوت سني دارن يني ...

وای سلام گلم یکی عین خودم پیدا کردم دخترای منم دقیقا ۱۵ ماه فاصله سنی دارن مثل شما .و الان هم باردارم ...

بچه هاتون چن سالشونه خودتون چی؟ 

سومی کی بدنیا میاد؟

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
اره عزیز.سختیش مهم نیست من قویم..میخواستم ازتجربیات شما بدونم

خانومی تو میتونی یه مادر همه چی میتونه انجام بده ....من با وجود دوتا بچه شلوغ.غذام و خونم ورزشم تمیزی بچه ها همیشه با برنامه بود اگه برنامه ریزی داشته باشی حله.تو میتونی😍

واااای جونم  تو عالیی الهی با سلامتی دنیا بیاد. باز پشتش داداشش رو بیار. بعد یه استراحت کن، ...

چقدر خوب انرژی دادین منم شرایط این خانوم رو دارم دقیقا ...ولی اکثرا بجای روحیه به ادم ناراحتی میدن ...😚😚

https://t.me/joinchat/A0859x06SZ9X7XCGdzo8Jg

فدای تو بشم با این روحیه ای که به دادی

خدا نکنه گلم ...فقط زودی اقدام کن اگه باردار شدی تو این تاپیک تگمون کن خبر بده☺🤩😍ان شالله زندگی به کامت باشه گلم