2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 38 پست
چقدر خوب انرژی دادین منم شرایط این خانوم رو دارم دقیقا ...ولی اکثرا بجای روحیه به ادم ناراحتی میدن . ...

بی خیال بقیه

شرایط سخت ولی لذت بخشیه.

بعدا که آدم ثمره اش رو میبینه به همه خوشی های دنیا می ارزه.

شما هم برا من و بچه هام دعا کن.

نی نی ها رم زیاد کن، بی خیال حرف مردم😃

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

با اجازه منم نظرم رو میگم ...... اولش احسنت میگم به مادرانی منظم و شاد چون واقعا دو بچه و مدیریت خونه و .... سخته ..... منم خودم دوتا دارم با اختلاف ۴ سال ولی هم بارداری سخت داشتم تا حدودی هم زایمان و بچه های بد قلق ..... اگزمای شدید حساسیت به غذا و کولیک روده ...خروسک و خواب بسیار بسیار سبک و بی نهایت شلوغ 😁😁😁😁😁 واقعا سه سال اول از صبح میدویدم تا شب و بیهوش میشدم .......ببخشید طولانی گفتم برمیگشتم عقب دومی رو میاوردم ولی بستگی داره چقدر همسرتون همپای شما باشه وقت بزاره برای بچه ها ...... رابطه عاطفی خودتون خراب نشه چون بچه ها بسیار زحمت دارن ولی نباید بین زن و شوهر سردی باشه و فاصله یا مثلاً جای خوابتون جدا نشه..... از نظر هزینه زندگی و درآمد خوب باشین چون خرج بسیار گرون شده و بچه هاتون برن مدرسه یا راهنمایی تازه میدونین فقط باید خرج کنید تا بتونه پیشرفت داشته باشه و آینده خوب....... اگه این شرایط رو دارین خوب عالیه اقدام کنید ولی اگه مخصوصا از همسر مطمعن نیستین و هزینه ها اجازه بدین مدتی بگذره ....... انشاالله همتون در کنار عزیزانتون سلامت باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی خیال بقیه شرایط سخت ولی لذت بخشیه. بعدا که آدم ثمره اش رو میبینه به همه خوشی های دنیا می ارزه. ...

ای جان ان شالله عزیزم ..خدا خوشبختتون کنه  بچه هاتونم زیاد زیاد باشه😍😂

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
وای سلام گلم یکی عین خودم پیدا کردم دخترای منم دقیقا ۱۵ ماه فاصله سنی دارن مثل شما .و الان هم باردار ...

اههه چ خوبببب من الان٢١سالمه😬😬

ارعه🙈

اولي ٤سال و شيش ماه

دومي ٣سال و ٢ماه

سومي پنجشنبه بايد سز بشم ديگ دنيا مياد😂

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 
اههه چ خوبببب من الان٢١سالمه😬😬 ارعه🙈 اولي ٤سال و شيش ماه دومي ٣سال و ٢ماه سو ...

واییی چه جالب ....خدا حفظشون کنه ...منم اگه زود بچه میاوردم مثل شما سومیم تو این سنا بود...۱۴ سالگی ازدواج کردم ولی ۵ سال فاصله دادیم .... ولی تو خلاص شدی همشو باهم یجا بزرگ میکنی 😍😍😍

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

سلام استارتر .برای این جنسیت رفتین رژیم برای تعیین جنسیت یا نمیرین؟ گفتین یه دختر دارین

عزیز نرفتم هنوز.بله یه دختر دوماهو نیمه دارم

میخوایین همینجوری اقدام کنین یا میرین تغذیه؟؟

خدا حفطش کنه