2777
2789
عنوان

تغییر مزاج

2534 بازدید | 21 پست

سلام خانمای عزیز، دوستان من به شدت روی سردی حساسم هیچ لبنیاتی نمیتونم بخورم، حتی شیر با موز و خرما و ی‌کم عسل قاطی کردم ولی بازم به‌قول معروف سردیم کرد ولی اگه صبح تا شب گرمی بخورم چیزیم نمیشه نه جوش نه هیچی

مبخوام در مورد تغییر مزاج تحقیق کنم ببینم اگه خوبه انجامش بدم

کسی تاحالا تغییر مزاج داده؟ خوبه؟ عواقب بدی نداره.. من بدنم خیلی حساس و مسخره‌ست

خیلی خوبه خیلی از مشکلات بدن حل میشه اکثر بیماری ها مثل تیرویید .ام اس و کیست ها و.. از سردی بدن هست .من تو اطرافیانم دیدم اونا که طبعشون گرمه بیماری های کمتری دارن نسبت به سردها

لطفا لایک نکنید ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم طبع یاهمون مزاج در افراد ۲ تاس یکی مزاج اصلی ویکی مزاج غالب. شما طبع پایه واصلیتونو نمیتونید تغییر بدید. مزاج غالبتوتو میتونید تغییر بدید. اگر شما طبع پایتون گرمه وسردی بهتون غلبه کرده میتونید بایه سری دمنوش یا رژیم غذایی اصلاحش کنید.

مثلا عاشق خوردن انارم ولی آرزو به دل موندم

پزشک طب سنتی به من گف  انار بخور ولی مصلح اوم ماده غذایی رو هم همراهش بخور مثلا انار با گلپر یا پونه که گرم هستن. شیر بخور بعدش دمنوش دارچین بخور

لطفا لایک نکنید ممنون.

من خودم طبعم سرده

اضافه وزن دارم

رفتم تو گوگل زدم مزاج شناسی انلاین

زد طبعت بلغمیه

کلا باید گرمی بخوری سردی اصلا ترک کنی تا لاغرشی

الان نزدیکه ۲ هفته ست که دارم انجام میدم اشتهام خدایی خیلی کم شده

ببین عزیزم طبع یاهمون مزاج در افراد ۲ تاس یکی مزاج اصلی ویکی مزاج غالب. شما طبع پایه واصلیتونو نمیتو ...

از کجا بدونم طبع اصلیم چیه؟

از بچگی همین بودم تغییر نکردم همیشه هم به غذاهای سرد علاقه داشتم مبوه‌هایی مثل انار، اخته و.... ولی از خوردنشون محروم بودم

پزشک طب سنتی به من گف  انار بخور ولی مصلح اوم ماده غذایی رو هم همراهش بخور مثلا انار با گلپر یا ...

خب مثلا ظهر قورمه سبزی خوردم حالم بد شد، جاتون خالی خیلی هم خوشمزه بود

انار با گلپر امتحان کردم بد نیست ولی تاثیر عالی هم نداره.. دمنوش دارچین رو چجوری باید درست کنم؟

من فکر میکنم طبعتون سرده . میتونین برین پیش یه دکتر طب سنتی تا بامعاینه زبان وقرنیه ی چشم طبعتونو بگ ...

مرسی عزیزم.. امتحانش میکنم اگه توو این قضیه‌ی کرونا جرات کنم

خداشفا بده ان شاالله.تا به حال طب سنتی رو دنبال نکردید؟

قربونت برم عزیزم، چرا ی‌دفعه امتحان کردم.. انقد بد گفت بهم و کارای عجیب غریب و سخت بی خیال شدم بعد فهمیدم دکتره از ایناس که ی دوره ۳ماهه گذرونده چ سواد درست حسابی نداره

خب مثلا ظهر قورمه سبزی خوردم حالم بد شد، جاتون خالی خیلی هم خوشمزه بود انار با گلپر امتحان کردم بد ...

چوب دارچین رو بشور با آب خالی بزار داخل قوری و اب ریز داخلش بزار ده دقیقه بجوشه بعد استفاده کن

لطفا لایک نکنید ممنون.
خداشفا بده ان شاالله.تا به حال طب سنتی رو دنبال نکردید؟

همه شون فقط میگن گرمی بخور ولی خب نمیشه همه رو توو خونه مجبور کرد مثل من باشن، خودم روو غذاهام زنجبیل میریزم و سعی میکنم خرما بخورم ولی بیش از حدم آدم دلزده میشه خصوصا من که عاشق سردیم