2777
2789
عنوان

تغییر مزاج

| مشاهده متن کامل بحث + 2574 بازدید | 21 پست
قربونت برم عزیزم، چرا ی‌دفعه امتحان کردم.. انقد بد گفت بهم و کارای عجیب غریب و سخت بی خیال شدم بعد ف ...

حتما یه جای درست حسابی و باتجربه برو آره اینا یه دوره میرن فکر میکنن شدن علامه. من خودم یه کیست بزرگ تخمدان دارم با دارو خوب نشدم دکتر گفت فقط جراحی ولی مجردم و خیلی ضررداره.حالا دارم میرم پیش دکتر طب سنتی درمانش طول میبره ولی خب اگه جواب بده بهتر از جراحیه 

لطفا لایک نکنید ممنون.
چوب دارچین رو بشور با آب خالی بزار داخل قوری و اب ریز داخلش بزار ده دقیقه بجوشه بعد استفاده کن

اینو امتحان کردم با چوب دارچین قوری بلااستفاده شد هرچی شستم بوش نرفت آخر گذاشتم وایتکس  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما یه جای درست حسابی و باتجربه برو آره اینا یه دوره میرن فکر میکنن شدن علامه. من خودم یه کیست بزرگ ...

آره منم کیست مویی تخمدان داشتم با دمنوش رازیانه خوب شدم، پیشنهاد یکی از دوستام بود.. قرص خوردم حالم بد شد روکین میخوردم بعد قطع کردم رازیانه‌رو امتحان کردم

همه شون فقط میگن گرمی بخور ولی خب نمیشه همه رو توو خونه مجبور کرد مثل من باشن، خودم روو غذاهام زنجبی ...

واقعا طبع سرد بدهادم اذیت میشه. ماکارانی نخور اصلا . لبنیات مثلا ماست که سرده میخوری باهاش پونه بخور یا گل سرخ  . کندر عالیه مثل ادامس استفاده کن و قورتش بده. خواب روز سردی میاره. دکتره میگفت 10شب بخوابید تا 5صبح.

لطفا لایک نکنید ممنون.
اینو امتحان کردم با چوب دارچین قوری بلااستفاده شد هرچی شستم بوش نرفت آخر گذاشتم وایتکس    

من که قوری استیل گذاشتم برای دمنوش هام.چیکار کنیم ماکه بیماری داریم باید سختیاشم بکشیم

لطفا لایک نکنید ممنون.
واقعا طبع سرد بدهادم اذیت میشه. ماکارانی نخور اصلا . لبنیات مثلا ماست که سرده میخوری باهاش پونه بخور ...

شوهرم تازه ۱۰شب از سرکار میاد من خیلی خوب ۱۲ میخوایم دکتره از مشکلات زندگی مردم خبر نداشته مثل الان کهدمیگن در خانه بمانیم لابد خرجمونم خودشون میدن

من که قوری استیل گذاشتم برای دمنوش هام.چیکار کنیم ماکه بیماری داریم باید سختیاشم بکشیم

آره خصوصا من که آدم حرص و جوشیم توو این زمونه همش دارم بیماری میگیرم.. باید همیکارو کنم عزیزم