2777
2789
عنوان

ترشح واژن

278 بازدید | 21 پست

خانما تروخدا کسی بلده بخدا تا خر عمر دعاش میکنم.ی خروار امپول و قرص و پماد استفاده کردم اصلا تاثیری نداره.عنبرنسا و عسل هم امتحان کردم

دختر۹ ساله.پسرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ساله.هی خوب میشه هی دوباره شروع میشه

قرص لاکتوفم خوردی؟ هر دوماه یه دوره بگیر بخور او که عفونت دائم داری پماد بتادین بگیر روزی یبار با اپلیکاتور بزن

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
قرص لاکتوفم خوردی؟ هر دوماه یه دوره بگیر بخور او که عفونت دائم داری پماد بتادین بگیر روزی یبار با اپ ...

همرو امتحان کردم خواهر دریغ از ی ذره تغییر😭😭😭

دختر۹ ساله.پسرم
نه چیکار کنم.میشه راهنماییم کنید

یه قاشق چایی خوری جوش شیرین با یه لیوان آب قاطی کن آب فقط جوشیده باشه ها بزار سرد شه بعد با سرنگ بزن تو رحمت اولش روزی یبار بهتر ک شدی هفته ای یبار چون زیادی ام خوب نیس برا رحم 

یه قاشق چایی خوری جوش شیرین با یه لیوان آب قاطی کن آب فقط جوشیده باشه ها بزار سرد شه بعد با سرنگ بزن ...

اهان خدا کنه جواب بده دیگه دیوونه شدم تمام داروهای موجود رو من مصرف کردم

دختر۹ ساله.پسرم
قرص لاکتوفم خوردی؟ هر دوماه یه دوره بگیر بخور او که عفونت دائم داری پماد بتادین بگیر روزی یبار با اپ ...

ببخشیداین قرص عوارضی نداره؟ یکی ازدوستام میگه همیشه میخوره منم خوردم برایبوست عالیه چون پروبیوتیکه

ببخشیداین قرص عوارضی نداره؟ یکی ازدوستام میگه همیشه میخوره منم خوردم برایبوست عالیه چون پروبیوتیکه

ن اصلا عوارض نداره خیلی ام خوبه ماست پروبیوتیک ام بخوری خوبه روزی یه کاسه یا همون ماست یونانی