2777
2789
عنوان

ترشح واژن

278 بازدید | 21 پست

خانما تروخدا کسی بلده بخدا تا خر عمر دعاش میکنم.ی خروار امپول و قرص و پماد استفاده کردم اصلا تاثیری نداره.عنبرنسا و عسل هم امتحان کردم

دختر۹ ساله.پسرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی ساله.هی خوب میشه هی دوباره شروع میشه

قرص لاکتوفم خوردی؟ هر دوماه یه دوره بگیر بخور او که عفونت دائم داری پماد بتادین بگیر روزی یبار با اپلیکاتور بزن

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
قرص لاکتوفم خوردی؟ هر دوماه یه دوره بگیر بخور او که عفونت دائم داری پماد بتادین بگیر روزی یبار با اپ ...

همرو امتحان کردم خواهر دریغ از ی ذره تغییر😭😭😭

دختر۹ ساله.پسرم
منظورت عفونت قارچیه؟من عفونت قارچی رو با جوش شیرین درمون میکنم.ی قاشق جوش شیرین رو میریزم تو آب و با ...

دکتر گفت هم قارچیه هم باکتری هست

دختر۹ ساله.پسرم
نه چیکار کنم.میشه راهنماییم کنید

یه قاشق چایی خوری جوش شیرین با یه لیوان آب قاطی کن آب فقط جوشیده باشه ها بزار سرد شه بعد با سرنگ بزن تو رحمت اولش روزی یبار بهتر ک شدی هفته ای یبار چون زیادی ام خوب نیس برا رحم 

یه قاشق چایی خوری جوش شیرین با یه لیوان آب قاطی کن آب فقط جوشیده باشه ها بزار سرد شه بعد با سرنگ بزن ...

اهان خدا کنه جواب بده دیگه دیوونه شدم تمام داروهای موجود رو من مصرف کردم

دختر۹ ساله.پسرم
قرص لاکتوفم خوردی؟ هر دوماه یه دوره بگیر بخور او که عفونت دائم داری پماد بتادین بگیر روزی یبار با اپ ...

ببخشیداین قرص عوارضی نداره؟ یکی ازدوستام میگه همیشه میخوره منم خوردم برایبوست عالیه چون پروبیوتیکه

ببخشیداین قرص عوارضی نداره؟ یکی ازدوستام میگه همیشه میخوره منم خوردم برایبوست عالیه چون پروبیوتیکه

ن اصلا عوارض نداره خیلی ام خوبه ماست پروبیوتیک ام بخوری خوبه روزی یه کاسه یا همون ماست یونانی

2790
2778
2791
2779
2792