2777
2789
عنوان

سوااال ...

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 34 پست
واقعا اگه میشد عکسمو میدادم میدیدی کلا دور بریام خانوادم همه میگن قیافم هیکلم خوبه انقد حساس شده بود ...

يه مدت بزار تو حال خودش باشه 

مردا واقعا غير قابل پيش بينين

ولي تو غير مستقيم حواست بهش باشه

اين تايم به خودت برس غذاهاي خوب درست كن فكر كن اوايل عروسيتونه 

انشاالله درست ميشه

ببخشيد ميپرسم ولي شايد واقعا تكراري شده چون مردا همش دنبال كاراي جديد تو رابطن پوزيشناي جديد يا چ ...

باورت میشه هر چیزی که باعث بشه رابطمون باحال تر بشه امنحان کردم !همیشم من شروع کننده بودم الان از ناچاری اینجا گفتم چون اصلا سر در نمیارم دیگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر منم يه تايمي يكم مشكل براش پيش اومده بود همين مدلي شده بود اصن ميلي نداشت  منم قفلي نزدم ...

پرسیدم فقط گفت نمی دونم چمه یه روز مغزم نمیکشه ی روز بدنم که رابطه داشته باشیم ولی اگه با ی مدت دوری حل بشه چرا که نه منم سعی میکنم کنارش باشم

پرسیدم فقط گفت نمی دونم چمه یه روز مغزم نمیکشه ی روز بدنم که رابطه داشته باشیم ولی اگه با ی مدت دوری ...

امتحان كن 

اين حسو بده بهش كه رابطه هم نباشه تو بازم ميخوايش شايد منتظره همينه

هیچ چیزی بی علت نیست بگرد دلیلشو پیدا کن،،جدا از رفتن پیش مشاورو دکترو.....و جدا از فکرای منفی ک میا ...

متاسفانه اینم میاد ب ذهنم چون قبلانم سر عقدمون خیلی چیزا اومد سرمون ک فهمیدیم زن باباش کرده مادر پدر شوهرم خیلی وقته جدا شدن یه ماه قبل ازدواجمون پدر شوهرمم با اون زنه ازدواج کرده

بعدم زیاد بهش پیشنهاد نده وقتی بهش هی پیشنهاد میدی اونم بهت جواب رد میده آدم حالش میگیره. ی جوری رفتار کن که خیلی ام رابطه برات مهم نیست. یکی دو بار پیشنهادش رد کنی حریص میشه خودش‌. اینو امتحان کن جواب میده حتما حتما

فکرش مشغوله شوهر منم اینجوره، دوستمم همین مشکلو داره. حالا میگه ی ماه رابطه نداشته باشیم ولی به ی ما ...

ایشالله زود تر بهتر شه تا فکرو خیال منو نکشته