2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی

920 بازدید | 21 پست

تست پاپ اسمیر داده باشم 

تا دو هفته دیگه جوابش میاد 

اگه زبونم لال باشه سرطان رحم

بنظرتون راه درمان هست خوب میشم 

بچه ها من خیلی میترسم ؟؟؟

چکار کنم 

😔😔😔😔😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ربطش به تبخال چیه؟؟؟؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

اگه تبخال داری سرکه سیب و دارچین رو قاطی کن خودتو باهاش بشور معجزه میکنه

خدای خوبم دلم خیلی گرفته...یا رفیق من لا رفیق له...من حاجتمو از خدا میگیرم.. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
عه مگه شما همین الان تاپیک نزده بودی؟ زگیل باعث سرطان میشه نه تبخال. تازه زگیلم باشه به این سرعت س ...

اره گلم،این سوالم گفتم بپرسم ازتون 

مالمنو گفت تبخال 

نمیدونم والا چکار کنم