چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
لیسانس مهندسی صنایع دارم تو طول تحصیلم نمایندگی بیمه داشتم صاحب یه کارخونه پزشکی رو بیمه مسئولیت کردم بعد یمدت دختر داییم نیاززمالی داشت معرفیش کردم بره اونجا برای کار بعد یمدت وخترداییم زنگ زد گفت لیسانست گرفتی بیا کنترل کیفی میخوان چون من مدرک های دوره کامپیوتری حرفه ای هم داشتم رفتم مصاحبه با وجود ۲۰ تا رقیب با سابقه کاری مرتبط دوروز بعدزنگ زدن سریع بیا وقتی ک رفتم پیش مدیرم گفت چرا قبلش بخودم نگفتی بدون مصاحبه بیارمت چون از زمانیکه بیمه کردمش میشناخت منو بقیش هم داستانش طولانیه ک چیشد شدم مسئول بهداشت کل کارخونه های تجهیزات پزشکی
همین که آقا بالاسر نداری فوق العاده س😃موفققققق باشی
مرسی اره واقعن حوصله ندارم کلن تو بخش ما حرف اول واخر خودمون هستیم اما سایر بخشا معمولن بالادست دارن....
خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید..😔