2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارشناس رادیولوژی..

استحدام دولتی بخش سی تی اسکن و عکسبرداری هستم

حقوقم تقریبا۶تومنه...نصف ماه وبیکارم...شیفت کم بر میدارم ب اصافه کار علاقه ندارم

شعلمو خیلی دوس دارم کلن کار کردن لا دستگاه های پیشرفته وچند میلیاردی یه حس خوبی ب ادم میده...واینکه هر ب عیر از همکارا هیچ کس سر از کارمون درنمیاره اقابالاسر نداریم 

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔

توی اداره کار میکنم 

ولی تمایلم روی شغل آزاد هستش 

در تلاشم برای شغل دوم 

بدون در نظر گرفتن مزایا حدودا هفت و خورده ای و با مزایای ماهیانه بیشتر میشه 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
😂 کارم بیشتر آنلاینه  الانم که بخاطر کرونا حضوری خیلی کم میرم

خب بلاخره بیشتر تمرکزتون اینجاست تا کار 

آنلاین هم ک آدم باشه سر کار خودشه معمولا ن نی نی سایت♥️🌹

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
کارشناس رادیولوژی.. استحدام دولتی بخش سی تی اسکن و عکسبرداری هستم حقوقم تقریبا۶تومنه...نصف ماه وبی ...

همین که آقا بالاسر نداری فوق العاده س😃موفققققق باشی

به نام خدا بیکارم و همیشه اینجا پلاسم. و کار خاصی ندارم 

درسامم خوندم

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️