2777
2789
واقعا عقلی۱۴سالته😂😂😂🌹فک نمی‌کردم سنت زیاد باشه

وایییییی😡😡😡😡😡😡😡😡من ب سن حساسم ها 

قیافم خدایی  ب 19 ساله ها میخوره 

سبیل بزارم که نگو عین دختر دبیرستانی ها😃😃😃😃😃😃😃

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایییییی😡😡😡😡😡😡😡😡من ب سن حساسم ها  قیافم خدایی  ب 19 ساله ها میخوره  سبیل بز ...

سیبیل بزار قشنگه بابا من ک دارم😂

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
سیبیل بزار قشنگه بابا من ک دارم😂

وووششششششش نگو .

من اصلا سبیل هام زدم فامیل تا ی هفته منگ بودن 😥😥😥😥سبیل بزارم از بابام بیشتر در میاد😃😆😆😆😆😆😆😆

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
وووششششششش نگو . من اصلا سبیل هام زدم فامیل تا ی هفته منگ بودن 😥😥😥😥سبیل بزارم از بابام بیشتر در ...

😂😂😂

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
چ جالب  شما اگ ارشد بهداشت حرفه ای بخونی با کارت بیشتر مرتبطه گرچه خوندنش اهمیتی هم ندارد  ...

مدرک بهداشت تو خط تولید وکنترل کیفیت کارخونه بدردت نمیخوره عزیزم تو اکثر کارخونه هام در هفته شاید دو الی ۳ روز کارشناس بهداشت نیارزداشته باشن ولی کنترل کیفی نباشه کارگرا رو اصول کار نمیکنن مخصوصا تجهیزات پزشکی که با جون مردم سرو کار داره و یجا اشتباه بشه بیمار فوت میشه 

مدرک بهداشت تو خط تولید وکنترل کیفیت کارخونه بدردت نمیخوره عزیزم تو اکثر کارخونه هام در هفته شاید دو ...

من میتونم کنترل کیفی بگیرم اگ کار آمده برم دنبالش 

من اصلا نمی‌دونم از کجا ورود کنم به کار

جدی؟ عزیزم😍😍 خوشحال شدم دیدمتون🌹✨ راضی هستین؟

بله عزیزم خیلی خوشگله هرکس دید خوشش اومد

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
مدرکت چیه؟

حرفه ای