2821
2789
مرسی پس سه هفته دیگه رفتم سونوی قلب ب دکترم میگم ببینم چی میگه دعا کنید قلبش تشکیل بشه اینقدر میام ا ...

به شوهرت بگو بخاطر کوچولو یکم صبرداشته باشه ولی 3ماهه اول خیلی خیلی پرخطره سهل انگاری نکنید جفتتون

من کردمو داشتم پسرمو از دست میدادم

و بعد خونریزیم استراحت مطلق شدم تا 9ماهگیش

به شوهرت بگو بخاطر کوچولو یکم صبرداشته باشه ولی 3ماهه اول خیلی خیلی پرخطره سهل انگاری نکنید جفتتون ...

اون بیچاره هی میگه خطر ناکه من خودم میگم نکنه بخواد روش نشه بگه ولی چشم تا جاشو محکم نکرده کاری نمیکنیم خودمم استرس دارم

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخدا انقددد استرس دارم شبا خوابم نميبرد اون ماه اول...گفتم بميرمم ديه رابطه نداريم😂... بخدا ٤ماهه ...

میفهمتت عزیزم چون تجربه کردم

ولی قرص بخوری دیگه راحت میشی ولی ماه اول کامل باید قرصو بخوری بعد رابطه بدون جلوگیری انجام بدی 

میفهمتت عزیزم چون تجربه کردم ولی قرص بخوری دیگه راحت میشی ولی ماه اول کامل باید قرصو بخوری بعد رابط ...

حالا ميگما  يكي كه ٥ ماهش باشه معلوم ميشه حاملس نه؟ 

خيالم راحت باشه الان؟!:))

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
اون بیچاره هی میگه خطر ناکه من خودم میگم نکنه بخواد روش نشه بگه ولی چشم تا جاشو محکم نکرده کاری نمیک ...

افرین برتووووو

اخه میدونی بعدش کلی حسرت میخوری خدای نکرده

ایشالا که سالم سلامت باشه

با همسرت جوری دیگه رابطه داشته باش که بتونی ازضاش کنی که خیال خودتم راحت باشه

چون ما زنا یکم از بارداری بخاطر اینکه یوقت مرداشون سروگوششون نجنبه ترس داریم شاید اون بیچاره ها اصلا تو این قیدوبندنباشن ولی خانما یکی از ترساشون همینه دیکه

افرین برتووووو اخه میدونی بعدش کلی حسرت میخوری خدای نکرده ایشالا که سالم سلامت باشه با همسرت جوری ...

اره مرسی از درکت واقعا همینطوره میگم اونم ب گناه نیفته . فدات گلی

اخه زياد رابطه نداريم ..گفتم اينم اوليش بود نميخواستم كلا اخه خيلي استرس ميگيرم بعدش...

خب قرص جلو گیری اورژانسی مصرف کن

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
مرسی پس سه هفته دیگه رفتم سونوی قلب ب دکترم میگم ببینم چی میگه دعا کنید قلبش تشکیل بشه اینقدر میام ا ...

عزیزم اشعه ی گوشی.. استرس همه اینا تاثیر داره تو تشکیل نشدن قلب جنین. اول از همه این گوشیه دستتو بزار کنار حداقل تا 3ماه

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
عزیزم اشعه ی گوشی.. استرس همه اینا تاثیر داره تو تشکیل نشدن قلب جنین. اول از همه این گوشیه دستتو بزا ...

چشم😍😍😍😘😘😘

میفهمتت عزیزم چون تجربه کردم ولی قرص بخوری دیگه راحت میشی ولی ماه اول کامل باید قرصو بخوری بعد رابط ...

جدی😑😑😑 من جند روز قرص جلو گیریو شرع کردم این چند روزم جلوگیری نداشتم ینی امکان داره باردارم؟؟؟؟؟ 

وای اره باید یماه بگذره😨😨😨😨😨😨

یا خداااااا😱😱😱😱😱😱😱😰 الان چه غلطی بکنم. نکنه الان ک دانشگاه... ثبت نام کردم. کلی هدف دارم نکته باردار شم😱😑

یا خداااااا😱😱😱😱😱😱😱😰 الان چه غلطی بکنم. نکنه الان ک دانشگاه... ثبت نام کردم. کلی هدف دا ...

ی تاپیک بزنم بپرسم😰 از بقیه